Νέα Σμύρνη: Το στοίχημα της πλατείας




Ιδιαίτερα σημαντική είναι η σημερινή μέρα για την επιστροφή μας στη νέα κανονικότητα, μετά τους δύο και πλέον μήνες καραντίνας λόγω της πανδημίας: Εστιατόρια, μπαρ και καφετέριες στρώνουν τα τραπέζια τους και υποδέχονται τον κόσμο, μόνο σε εξωτερικούς χώρους, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και των αρμόδιων υπουργείων.
Ο Δήμος Νέας Σμύρνης από τη μεριά του ευχαριστεί αρχικά όλους τους ιδιοκτήτες/επιχειρηματίες εστίασης της πόλης μας που με υπομονή και απαράμιλλη καρτερικότητα αντιμετώπισαν όλο αυτό τον καιρό το σοκ των σκληρών μέτρων που επέβαλε η πανδημία. Υπόσχεται δε να καταβάλει την καλύτερη δυνατή προσπάθεια προκειμένου να στηρίξει την επαγγελματική δραστηριότητα, την οικονομία και τις θέσεις απασχόλησης στη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε.

Ωστόσο, πάντα σκέφτεται και τον πολίτη που θέλει να απολαύσει την πλατεία. Γι’ αυτό το λόγο κρατά ελεύθερους χώρους πάνω σ’ αυτήν για τη βόλτα ή το παιχνίδι των παιδιών.
«Είναι η στιγμή που όλοι μαζί, όπως καταφέραμε με υπευθυνότητα και αλληλεγγύη να φτάσουμε ως εδώ, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα και στη συνέχεια. Παραμένουμε ενωμένοι και αλληλέγγυοι στοχεύοντας στα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα» τονίζει ο Δήμαρχός μας Σταύρος Τζουλάκης.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.