Κατάληψη στο 1ο Λύκειο Αλίμου για την πενθήμερη




Υπό κατάληψη βρίσκεται το 1ο Λύκειο Αλίμου. Οι μαθητές αντιδρούν με τον τρόπο αυτό στην απόφαση ακύρωσης της πενθήμερης εκδρομής που είχαν προγραμματίσει. Το σχολείο είναι αρκετές ημέρες κλειστό και παρά τις προσπάθειες των γονέων να βρεθεί κάποια λύση, τα παιδιά παραμένουν ανένδοτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διευθύντρια και κάποιοι γονείς απευθύνθηκαν σε ανθρώπους από τον δήμο για να ανοίξει το σχολείο, γεγονός που εξόργισε τους μαθητές. Η απάντηση φυσικά που πήραν από τον δήμο ήταν αρνητική, αφού δεν έχουν καμία αρμοδιότητα. Άλλωστε μέσα στο σχολείο δεν έχει γίνει ούτε η παραμικρή ζημιά.

Σήμερα το πρωί έγινε μια προσπάθεια για να εκτονωθεί η κατάσταση σε συνέλευση γονέων, καθηγητών και μαθητών στο “Κάρολος Κουν”. Το σχολείο θα ανοίξει αύριο για να ψηφίσουν οι καθηγητές και οι μαθητές συμφώνησαν να παραδώσουν τα κλειδιά στον φύλακα. Τα παιδιά δεν δέχονται σε καμία περίπτωση την πρόταση της διευθύντριας να πάνε διήμερη εκδρομή αφού όπως λένε χαρακτηριστικά “διήμερη δεν πας ούτε μέχρι την Όστρια”.

 

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Κατάληψη στο 1ο Λύκειο Αλίμου για την πενθήμερη

  • 06/12/2018 at 4:14 μμ
    Permalink

    Εχασαν 10 ημέρες με αιτήματα να γίνει η τυρόπιτα τετράγωνη , να βγουν τα καγκελα και να παραγγέλνουν καφέ και σουβλάκια γιατί στο κυλικείο απαγορευονται!!!! Ναι φταίει το σχολείο και οι Καθηγητές

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.