Μεγάλη η ανταπόκριση των δημοτών Νέας Σμύρνης για τις ανάγκες της κοινωνικής ιματιοθήκης




Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των δημοτών Νέας Σμύρνης για τις ανάγκες της κοινωνικής ιματιοθήκης.

Δείτε την ανακοίνωση του δήμου:

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους πολίτες για την μεγάλη ανταπόκριση και υποστήριξη στις ανάγκες της κοινωνικής ιματιοθήκης και κατ’ επέκταση των συμπολιτών μας.

Τα ράφια της ιματιοθήκης έχουν γεμίσει με παιδικά και εφηβικά ρούχα.

Για το λόγο αυτό θα πρέπει να δοθεί ο χρόνος ώστε να διατεθούν τα υπάρχοντα ρούχα. Με νεότερη ανακοίνωση θα αρχίσει η δομή να υποδέχεται και πάλι είδη ρουχισμού.

Είμαστε συγκινημένοι για την θερμή αυτή ανταπόκριση σας. Μας βοηθάτε να ντύσουμε τις ανάγκες των παιδιών. Μας υποστηρίζετε και αποδεικνύετε ως πολίτες ότι την προσφορά την κουβαλάτε μέσα σας.

Εκεί, στον πρώτο όροφο του κτιρίου της Αδριανούπολεως 18, συγκεντρώνονται ρούχα και παπούτσια, τα οποία προσφέρουν άνθρωποι που δεν τα χρειάζονται ή που επιθυμούν να δώσουν κάτι για τον συνάνθρωπο.

Από εκεί και πέρα, τη συνέχεια αναλαμβάνουν οι εθελοντές/ριες της Ιματιοθήκης. Μία επίσκεψη στο χώρο αρκεί για να διαπιστώσει κανείς το σημαντικό έργο που επιτελούν. Η δομή της κοινωνικής ιματιοθήκης στηρίζεται αποκλειστικά από εθελοντές/τριες με διάθεση προσφοράς στον συνάνθρωπο. Η ποιότητα των ρούχων θα πρέπει να είναι ανάλογη με τον σεβασμό που δείχνουμε τόσο στους εθελοντές που τα υποδέχονται αλλά κυρίως για τα παιδιά που θα τα φορέσουν.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.