Ψυχολόγος στο ΕΠΑΛ Αλίμου κάθε Τετάρτη και Παρασκευή




Αγαπητοί γονείς,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΣΠΑ «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ» το σχολείο μας εμπλουτίζεται με καινοτόμες δράσεις, μία από τις οποίες είναι η παρουσία ψυχολόγου στον χώρο του σχολείου.

Η Ψυχολόγος Ζωή Μαρμαρά θα βρίσκεται στο σχολείο κάθε Τετάρτη και Παρασκευή και ώρες 9:00 με 13:15, καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Οι δράσεις που θα πραγματοποιηθούν απευθύνονται στο σύνολο της σχολικής κοινότητας, στην οποία συμπεριλαμβάνονται τόσο οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές, όσο και οι γονείς. Η ψυχολόγος σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου, θα εργαστεί με μαθητές που είτε με δική τους πρωτοβουλία, είτε με παρότρυνση των εκπαιδευτικών τους, διατυπώνουν σχετικό αίτημα, καθώς και με τους γονείς που το επιθυμούν.

Η καλή συνεργασία μεταξύ οικογένειας και σχολείου είναι βασική προϋπόθεση, προκειμένου να λειτουργήσει το παραπάνω πρόγραμμα αποτελεσματικά.

Σε περίπτωση που κάποιος γονέας έχει αντίρρηση να δει το παιδί του ψυχολόγο, παρακαλείται να το δηλώσει στην διεύθυνση του σχολείου.

Δείτε τη σχετική επιστολή ΕΔΩ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.