Ακτή του Ήλιου: Ενθουσιασμός με το δωρεάν θεραπευτικό μασάζ του Metropolitan Hospital




Φυσικοθεραπευτές του Metropolitan General Hospital προσφέρουν εντελώς δωρεάν 15λεπτες συνεδρίες χαλαρωτικού μασάζ, από τις 11.00π.μ. έως τις 14.00μ.μ., σε κάθε λουόμενο για το τριήμερο 7, 8 και 9 Σεπτεμβρίου στην Ακτή του Ήλιου στον Άλιμο.

Ενθουσιασμένοι δηλώνουν στο NOTIA.GR, όσοι θαμώνες της παραλίας έσπευσαν να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες του Metropolitan General Ηospital.

“Το θεραπευτικό αυτό μασάζ έιναι άκρως ευεργετικό και ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν για να απελευθερωθώ από το άγχος της καθημερινότητας,” δηλώνει χαρακτηριστικά η λουόμενη Σοφία Παρλαμά.

“Συγχαρητήρια για την εξαιρετική δράση της Ακτής του Ήλιου σε συνεργασία με το Metropolitan και την ευκαιρία που δίνουν στους θαμώνες να απολαύσουν το μπάνιο τους σε συνδοιασμό με υπηρεσίες που προσφέρουν ευεξία και ανανέωση, λέει χαρακτηριστικά ο Ιωάννης Αποσπόρης θαμώνας της ακτής.

Το μασάζ πραγματοποιείται σε κλειστή, κλιματιζόμενη αίθουσα στις εγκαταστάσεις της Ακτής του Ήλιου, παρέχοντας σε όσους το δοκιμάσουν ιδιωτικότητα και χαλάρωση.

Χωρίς άγχος, χωρίς ένταση, χωρίς τεντωμένους μυς , οι φυσικοθεραπευτές απευθύνουν κάλεσμα σε όποιον επιθυμεί να δοκιμάσει το μασάζ, ενώ προσφέρουν σε όσους χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία και ένα κουπόνι το οποίο παρέχει δωρεάν πελματογράφημα και κατασκευή ορθωτικών πελμάτων με 45 ευρώ!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.