Nέος χώρος πρασίνου και αναψυχής στον Άγιο Δημήτριο




Μετά από δικαστικές προσπάθειες ετών, ολοκληρώθηκαν στις αρχές Μαΐου όλες οι ενέργειες για την απόκτηση του ΟΤ 1175α, επί των οδών Αργοστολίου και Μακρυγιάννη, και ένας ακόμη χώρος πρασίνου περιέρχεται στο Δήμο Αγίου Δημητρίου.

Ο συγκεκριμένος χώρος, για το οποίο ο Δήμος κατέβαλε στους ιδιοκτήτες το ποσό των 677.076 €, έχει έκταση 2.856,90 μ2 και αναμένεται, μετά την ανάπλασή του, να αποτελέσει άλλη μια εστία πρασίνου και αναψυχής για τους κατοίκους του Αγίου Δημητρίου.

Σύμφωνα με την Τεχνική Έκθεση και το σχέδιο που έχουν εκπονηθεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, για το χώρο προβλέπεται η κατασκευή παιδικής χαράς, η τοποθέτηση υπαίθριων οργάνων γυμναστικής και ένας κλειστός ποδηλατοδρόμος, ενώ θα υπάρξει και επέκταση του πρασίνου σε συμπλήρωση του ήδη υπάρχοντος.

Η προσπάθεια του Δήμου να μη χαθεί ούτε ένας κοινόχρηστος χώρος πρασίνου, θα συνεχιστεί με το ίδιο αμείωτο ενδιαφέρον.


download

Τεχνική Έκθεση διαμόρφωσης ΟΤ 1175α

Κάτοψη χώρου

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.