Εργαζόμενος στο Ασκληπιείο Βούλας τραυματίστηκε σοβαρά από πτώση




Σοβαρό εργατικό ατύχημα στο Ασκληπιείο Βούλας έγινε το πρωί της περασμένης Τρίτης,  με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά εργαζόμενος συμβασιούχος του ΟΑΕΔ (έχει υποστεί κατάγματα) και να οδηγηθεί στο χειρουργείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο χώρο του κεντρικού κτηρίου του Νοσοκομείου που πραγματοποιούνται εργασίες ανακατασκευής των χώρων με δωρεές από εφοπλιστές, υποχώρησε το πάτωμα με αποτέλεσμα ο εργαζόμενος, ο οποίος συγκέντρωνε ιματισμό να πέσει από τον τέταρτο όροφο, στον τρίτο.

Εύλογο είναι το ερώτημα πως σε ένα χώρο που γίνονται οικοδομικές εργασίες ταυτόχρονα υπάρχει πρόσβαση από προσωπικό που δεν συμμετέχει σε αυτές καθώς και να έχουν ληφθεί τα αναγκαία μέτρα για την ασφάλεια των εργαζομένων.

Μέχρι αυτή τη στιγμή που δημοσιεύεται αυτή η πληροφορία από την πλευρά του υπουργείου δεν έχει υπάρξει αντίδραση για το συμβάν.

ΠΗΓΗ: ygeionomikoi.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.