“Γεγονός ορόσημο για την αλλαγή ποιότητας ζωής στην Ηλιούπολη”
Όπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία Αττικό Μετρό, η Γραμμή 4 του μητροπολιτικού σιδηροδρόμου της Αθήνας με τερματικό σταθμό την Ηλιούπολη και συγκεκριμένα την Αγία Μαρίνα, δημοπρατήθηκε και κατατέθηκαν οι φάκελοι τεσσάρων υποψηφίων αναδόχων.

“Η παραπάνω εξέλιξη σηματοδοτεί την εκκίνηση της υλοποίησης, του μεγαλύτερου έργου υποδομής, προϋπολογισμού δημοπράτησης για την πρώτη φάση 1, 45 δισ. ευρώ (χωρίς ΦΠΑ), που εκτελείται αυτή τη στιγμή στην Ε.Ε. και το οποίο θα σημάνει την ολοκληρωμένη κυκλική σύνδεση της Ηλιούπολης με την Αθήνα και όλο το λεκανοπέδιο από τον Πειραιά μέχρι την Λυκόβρυση” δήλωσε ο δήμαρχος Ηλιούπολης, Βασίλης Βαλασόπουλος.

“Γεγονός ορόσημο για την αλλαγή ποιότητας ζωής στην Ηλιούπολη σε συνδυασμό με την εγκεκριμένη χρηματοδότηση της υπόγειας σύνδεσης της Αττικής Οδού με την Λεωφόρο Βουλιαγμένης”

Με τις άοκνες προσπάθειες, τις εκστρατείες ευαισθητοποίησης και την μεθοδική τεκμηρίωση του δήμου μας, σε λίγο καιρό η Ηλιούπολη δεν θα έχει καμία σχέση με τις σημερινές κυκλοφοριακές επιβαρύνσεις και η εξυπηρέτηση των πολιτών, η περιβαλλοντική αναβάθμιση και η λειτουργία της πόλης, θα την πλασάρουν σε μια από τις πιο σύγχρονες Ευρωπαϊκές αστικές περιοχές.

Η Δημοτική Αρχή της Ηλιούπολης τα επόμενα χρόνια οφείλει να έχει βασική της μέριμνα την προετοιμασία της πόλης για τις χωρικές και αναπτυξιακές επιπτώσεις της νέας σύνδεσης.

Οι αγώνες μας δικαιώνονται και όλοι μαζί συνεχίζουμε με μεγαλύτερο ενθουσιασμό”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.