Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας: Περίεργα τα κίνητρα των βανδάλων
Με αφορμή την επίθεση στη λεωφορειακή γραμμή 117 Γλυφάδα-Βάρη ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γλυφάδας καταγγέλλει τους βανδαλισμούς στον εξοπλισμό του ΟΑΣΑ.

Θεωρούμε θλιβερά και απαράδεκτα τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα των επιθέσεων και των βανδαλισμών, τα οποία υποκρύπτουν περίεργα κίνητρα εκ μέρους αγνώστων που έχουν στοχοποιήσει τις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες.
Οι καταστροφές αυτές της δημόσιας περιουσίας και των κοινωνικών υποδομών, όπως είναι και οι δημόσιες αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας, έχουν αντίκτυπο στο επιβατικό κοινό, που ταλαιπωρείται άδικα, στο βαθμό που κάθε όχημα που βανδαλίζεται βγαίνει για αρκετό χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία και δεν συμμετέχει στο μεταφορικό έργο. Τα αστικά μέσα μεταφοράς τα χρησιμοποιούν κυρίως εκείνα τα κοινωνικά στρώματα που βιώνουν σκληρότερα τα αποτελέσματα της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης.
Οι πολίτες και ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζουν τις ενέργειες αυτές που στρέφονται κατά της κοινωνίας και δυναμώνουν τον αγώνα τους για μια καλύτερη ποιότητα ζωής με δημόσια μέσα μαζικής μεταφοράς.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.