Κινδύνεψε 15χρονη ιστιοπλόος από το χθεσινό μπουρίνι
limenikoskafos

Στην περισυλλογή από τη θάλασσα και στη διάσωση 15χρονης αθλήτριας ιστιοπλοΐας προέβησαν χθες το μεσημέρι, άνδρες του Λιμενικού την ώρα που η καταιγίδα σάρωνε την Αττική. Η επιχείρηση έγινε στη θαλάσσια περιοχή εντός της Μαρίνας Δέλτα Φαλήρου.

Συγκεκριμένα, το ξαφνικό μπουρίνι προκάλεσε τεράστια σύγχυση και πανικό, αφού την ώρα εκείνη στη θάλασσα του Φαλήρου το ένα μετά το άλλο τα ιστιοπλοϊκά σκάφη (έκαναν προπόνηση) κινδύνευσαν και πολλά από αυτά ανατράπηκαν.

Τα σκάφη (optimist laser) του Ναυταθλητικού Ομίλου Καλλιθέας Τζιτζιφιών (ΝΟΤΚ) βρίσκονταν ανοιχτά για προπόνηση και βρέθηκαν δίπλα στο περιπολικό σκάφος του Λιμενικού. Τα μέλη του πληρώματος του Λιμενικού προέβησαν στον εντοπισμό και τη διάσωση της 15χρονης ναυταθλήτριας, η οποία ήταν αγκιστρωμένη από το σκάφος της και ο καιρός την παρέσερνε ανοιχτά. Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.