“Καταδικάζουμε την επίθεση στον Κωνσταντάτο”
konelosdimarxos

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) Χθες το πρωί, (12 Ιουλίου) κατά την είσοδό του στο Δημαρχείο της πόλης, ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος δέχτηκε βίαιη επίθεση από ομάδα ανθρώπων που είχαν εισβάλει νωρίτερα σ’ αυτό για να διαμαρτυρηθούν με τον τρόπο αυτό για την επένδυση στο Ελληνικό.

Εκτός όμως από τον Δήμαρχο, επίθεση δέχτηκε και μερίδα εργαζομένων του Δήμου οι οποίοι προσπάθησαν να μπουν στο Δημαρχείο να εργαστούν.
Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης και καταδικάζει με έντονο τρόπο τέτοιου είδους ενέργειες. Η κάθε προσπάθεια επιβολής θέσεων και απόψεων με τη βία αποτελούν μια ακραία μορφή φασισμού και οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι το 2016 μπορούν να το πράξουν, πρέπει να τεθούν στο περιθώριο.
Τέλος, θύμα των χθεσινών γεγονότων δεν ήταν μόνο ο Δήμαρχος και οι εργαζόμενοι του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, αλλά ήταν και συνολικά ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης. Σήμερα όλοι οι δήμαρχοι της χώρας με μια φωνή πρέπει να τα καταδικάσουμε και να δηλώσουμε ότι θα συνεχίσουμε ακάθεκτοι το έργο μας, και δεν θα ενδώσουμε σε όποια προσπάθεια εκφοβισμού επιχειρείται.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τι λέει ο Κωνσταντάτος για το “ντου” στο δημαρχείο

“Γιατί κάναμε κατάληψη στο δημαρχείο” (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.