Παπανικολάου: “Ο Γιάννης Θεοδωρόπουλος ήταν ένας μαχητής της ζωής και της πολιτικής”




papanikolaoutheotho
Ο δήμαρχος Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου με ανάρτησή του στο Facebook εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια του πρώην δημάρχου:
“Έφυγε από κοντά μας ένας σπουδαίος άνθρωπος και επιστήμονας. Ο Γιάννης Θεοδωρόπουλος ήταν ένας μαχητής της ζωής και της πολιτικής. Ξεχώρισε για το ήθος, την εργατικότητα και την εντιμότητά του. Είχε μακρά πορεία στα κοινά της πόλης μας, την οποία υπηρέτησε με αγάπη και υψηλό αίσθημα ευθύνης. Αφήνει πίσω του την αύρα ενός ανθρώπου ευγενούς και δημιουργικού.

Πρόλαβε να δει τους γιους του να μεγαλώνουν και να προκόβουν και τον εγγονό του να βαπτίζεται πρόσφατα με το όνομά του.
Είχα την τιμή να μας συνδέουν δεσμοί μακράς φιλίας τόσο με τον ίδιο όσο και με την οικογένειά του. Με στήριξε σε στιγμές δύσκολες και δεν θα το ξεχάσω ποτέ.
Σύσσωμο το Δημοτικό μας Συμβούλιο εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος”.
Ιδιαίτερα συγκινητικό ήταν και το μήνυμα του γιου του εκλιπόντος δημάρχου Χρήστου Θεοδωρόπουλου:
ο παλεύαμε εδώ και 3 σχεδόν χρόνια. Πότε στο νοσοκομείο, πότε στο σπίτι. Εσύ στο κρεββάτι του πόνου, εμείς δίπλα σου. Θυμάμαι να έρχομαι μετά το γραφείο με την ίδια πάντα αγωνία. Τί έδειξε η βιοψία, πώς πάνε οι καρκινικοί δείκτες… Και τι δεν θα δινα να ξαναζήσω την ίδια αγωνία, έστω για μια μέρα ακόμα.
Εσύ μας διέψευδες όλους συνέχεια, τον ξεγελούσες κάθε φορά. Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε… Αποφάσισες να φύγεις για την γειτονιά των αγγέλων. Με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο έζησες όλη σου τη ζωή. Με αξιοπρέπεια, σαν παληκάρι. Οι λέξεις μπροστά σε όσα μας δίδαξες και μας αφήνεις είναι ασήμαντες. Η παρακαταθήκη σου στις ζωές μας πελώρια. Ξέρω, θα μας προσέχεις από εκεί πάνω τώρα… Καλό παράδεισο πατέρα!
Ανακοίνωση εξέδωσε και η Τ.Ο Ν.Δ Γλυφάδας
“Με λύπη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του πρώην Δημάρχου Γιάννη Θεοδωρόπουλου,
του Γλυφαδιώτη που συνδέθηκε στενά με την πόλη της Γλυφάδας, την οποία υπηρέτησε ως Δήμαρχος και ενεργός πολίτης. Υπήρξε ένας σπουδαίος άνθρωπος, έμπειρος νομικός, άξιος και δίκαιος Δήμαρχος. Θα τον θυμόμαστε για πάντα. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
Ο Πρόεδρος της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας και τα μελή του Δ.Σ.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΖΟΥΒΕΛΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΙΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΙΑΤΡΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΚΡΙΒΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ
ΠΕΤΡΟΣ ΔΟΥΒΕΣΗΣ
ΔΑΝΑΗ ΠΡΟΚΟΒΑ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
ΙΟΥΛΙΑ ΝΙΚΗΤΑΚΗ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ”
Ανακοίνωση εξέδωσε και η δημοτική παράταξη “Δυνατή Γλυφάδα”.
“Χθες τα ξημερώματα, έφυγε από τη ζωή ο πρώην Δήμαρχος Γλυφάδας Γιάννης Θεοδωρόπουλος.
Ως παράταξη, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη γυναίκα του Φίλια και στα παιδιά του.
Με το φίλο Γιάννη υπήρξαμε αντίπαλοι στις εκλογές του 2006. Όμως αυτό δεν μας εμπόδισε ποτέ να μην υπάρχει εκτίμηση, σεβασμός και φιλία μεταξύ μας.
Ο πρόωρος χαμός σου, φίλε Γιάννη, αφήνει μια πίκρα για τον αγώνα που έκανες στη ζωή σου, στον επαγγελματικό, οικογενειακό, κοινωνικό και πολιτικό τομέα.
Καλό σου ταξίδι..”

 Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.