Athens Hilton Money Show 2016: Παρουσίαση των νέων εφαρμογών του δήμου 3Β




Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σας καλεί σε εκδήλωση με τίτλο «Η Τεχνολογία στην Υπηρεσία των δημοτών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης» την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016 στις 14.00 στην αίθουσα «Τερψιχόρη C» του ξενοδοχείου Hilton. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια του «Athens Hilton Money Show 2016» και έχει στόχο να παρουσιάσει στο κοινό τις νέες εφαρμογές που διαθέτει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, και την επίδραση τους στην καθημερινότητα του πολίτη αλλά και των εργαζόμενων του Δήμου. 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Πρόγραμμα εκδήλωσης

13.40 – 14.00: Προσέλευση κοινού

14.00 – 14.20: Οι νέες τεχνολογίες στη Δημόσια Διοίκηση

Γρηγόρης Κωνσταντέλλος – Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

14.20 – 14.40: Οι θετικές επιπτώσεις στην καθημερινότητα του πολίτη μετά από τέσσερις μήνες της χρήσης της εφαρμογής «Novoville» στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Ηρακλής ΜπουραντάςCo Founder Novoville

14.40 – 14.50: Ερωτήσεις – Απαντήσεις

14.50 – 15.30: GeoPolis: Η εισαγωγή των Web & Mobile εφαρμογών G.I.S στον Δήμο Βάρης Βούλας  Βουλιαγμένης υπηρετεί το τρίπτυχο: «Τα πάντα στην θέση τους – Όλα στο φως με ένα κλικ – Ο Δημότης συμμετέχει και ελέγχει».

                        Δημήτρης Καπακλής – Διευθυντής Geovalues

15.30 – 15.50: Οι επίδραση των τεχνολογικών εφαρμογών στην αναβάθμιση των συνθηκών εργασίας στο Δήμο και τα οφέλη για τους δημότες.

Χάρης Κυριακίδης – Γενικός Γραμματέας Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

15.50 – 16.00: Ερωτήσεις – Απαντήσεις

 Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.