Λαοθάλασσα στη συναυλία του Παπακωνσταντίνου – Μάζεψαν ένα “βουνό” τρόφιμα (ΕΙΚΟΝΕΣ)




(Mαρία Ανδρούτσου – δήμαρχος Αγίου Δημητρίου)

Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους όσοι προσέφεραν, από το υστέρημά τους – είναι σίγουρο, τρόφιμα και άλλα αναγκαία είδη, στη χθεσινή μεγάλη συναυλία στον Ασύρματο.
Πάνω από 50 κυβικά μέτρα ήταν ο “όγκος” της αλληλεγγύης που θα γίνει προσφορά.
Χρειάστηκαν πάνω από 50 ζευγάρια χέρια να κάνουν “αλυσίδες” για να φορτωθούν τα είδη στα φορτηγά του Δήμου μας και να μεταφερθούν. Κι όλο αυτό κράτησε πάνω από τρεις ώρες και έπεται συνέχεια από Δευτέρα.
Από καρδιάς σας ευχαριστούμε όλους όσοι μείνατε μετά το τέλος της συναυλίας και “βάλατε ένα(!) χεράκι”!

Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος – ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Η αυλαία των καλοκαιρινών εμφανίσεων του σχήματος του Θανάση Παπακωνσταντίνου έκλεισε φέτος στις 3 Οκτωβρίου υπό τον τίτλο «…αν βαρεθεί η ψυχούλα σου» στον Δήμο του Αγίου Δημητρίου, στα πλαίσια των Φθινοπωρινών Γιορτών 2015 του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος, με μία συναυλία που πραγματοποιήθηκε στον Ασύρματο (Πάρκο Ελ. Βενιζέλου), χθες το βράδυ στις 9:30 μμ.

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και οι μόνιμοι, τα τελευταία χρόνια, συνεργάτες του μας πρόσφεραν μοναδικές ερμηνείες, απόλαυση και στοχασμό παίζοντας και τραγουδώντας για τα απλά και τα περίπλοκα, με οδηγό την παράδοση από τη μια και τον μαγικό ρεαλισμό από την άλλη.

Αντί εισιτηρίου εισόδου, ο κόσμος με μεγάλη προθυμία πρόσφερε τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Οι εθελοντές των Κοινωνικών Δομών ανέλαβαν να ταξινομήσουν και τακτοποιήσουν τα τρόφιμα για τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας και του δήμου Ελληνικού ως τις πρωινές ώρες!

Αναλυτικά, μαζί του συμμετείχαν οι:
Ματούλα Ζαμάνη: Τραγούδι
Δημήτρης Μυστακίδης: Κιθάρα, λαούτο και φωνή
Ανδρέας Πολυζωγόπουλος: Τρομπέτα, φλικόρνο
Σωτήρης Ντούβας: Τύμπανα
Κώστας Παντέλης: Ηλεκτρική κιθάρα
Κωστής Χριστοδούλου: Πλήκτρα
Αντώνης Μαράτος: Ηλεκτρικό μπάσο
Αλέξανδρος Κτιστάκης: Κιθάρα, τραγούδι

Στον ήχο ο Μάκης Πελοπίδας και ο Κλεάνθης Καραπιπέρης και στους φωτισμούς ο Χρήστος Λαζαρίδης και ο Βασίλης Πουφτής.

Φωτογραφίες συναυλίας για τον Ο.Π.Α.Π: Ρέα Ζαχαριά, Αμαλία Ταπραντζή.

Η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου και ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος, Σπήλιος Διαβολίτσης στο άνοιγμα της συναυλίας του Θανάση Παπακωνσταντίνου και στο... κλείσιμο των Φθινοπωρινών Γιορτών 2015

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.