Πόσα θα πληρώσουν οι δημότες στα 3Β για να μπαίνουν σε όλες τις οργανωμένες πλαζ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Μετά από ενέργειες του Δημάρχου, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, επεκτάθηκαν τα δικαιώματα της εισόδου των δημοτών στις παραλίες της πόλης. Συγκεκριμένα από φέτος ισχύουν τα ακόλουθα:

Στην Α’ Πλαζ Βούλας, οι κάτοχοι της κάρτας του δημότη εγγεγραμμένοι στη δημοτική ενότητα Βούλας, δικαιούνται δωρεάν είσοδο. Οι δημότες των άλλων δύο δημοτικών ενοτήτων, μπορούν να προμηθευτούν ένα ειδικό αυτοκόλλητο, με κόστος 20€, για την κάρτα τους από τα ταμεία της πλαζ, με το οποίο θα δικαιούνται δωρεάν είσοδο όλο των χρόνο.
Άλιμος: Μια όμορφη πόλη με όμορφους ανθρώπους – Aπολογισμός έργου 2014 – 2023

Στην Πλαζ της Βάρκιζας (Yabanaki), οι κάτοχοι της κάρτας του δημότη εγγεγραμμένοι στη δημοτική ενότητα Βάρης, δικαιούνται δωρεάν είσοδο. Οι δημότες των άλλων δύο δημοτικών ενοτήτων, μπορούν να προμηθευτούν το ειδικό αυτοκόλλητο, επίσης με κόστος 20€, για την κάρτα τους από τα ταμεία της πλαζ, με το οποίο θα δικαιούνται δωρεάν είσοδο όλο τον χρόνο.

Σημειώνουμε ότι οι εγγεγραμμένοι στη Δ.Ε. Βουλιαγμένης, με την προμήθεια ενός αυτοκόλλητου, (από την Α’ Πλαζ Βούλας ή το Yabanaki), αποκτούν δωρεάν είσοδο και στις δύο παραλίες.

Στην Πλαζ της Βουλιαγμένης όλοι οι κάτοχοι κάρτας του Δημότη ανεξάρτητα από τη δημοτική ενότητα στην οποία είναι εγγεγραμμένοι πληρώνουν μειωμένο εισιτήριο, (1,50 € τις καθημερινές και 2,00 € τα Σαββατοκύριακα). Μέσα στην παραλία η χρήση ξαπλώστρας και ομπρέλας δεν έχει επιπλέον χρέωση.

Ο Δήμαρχος είναι σε διαδικασία διαβούλευσης για τα προνόμια των δημοτών στη Λίμνη της Βουλιαγμένης και της Παραλίας του Αστέρα. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τα σύντομα.

Ενημερώνουμε τους δημότες ότι οι κάρτες δημότη που εκδόθηκαν πέρυσι παραμένουν σε ισχύ και όσοι δεν έχουν μπορούν να προμηθευτούν στο ισόγειο του Δημαρχείου στη Βούλα καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ. έχοντας μαζί τους μια πρόσφατη φωτογραφία και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Μουσικές βραδιές στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.