Συνάντηση 8 δημάρχων του Νοτίου Τομέα με τον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Καπάταη




Σήμερα, Δευτέρα 9.3.2015, στο Δημαρχείο της Καλλιθέας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Χρ. Καπάταη και των Δημάρχων του Νοτίου Τομέα, μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν και οι οκτώ Δήμοι του Νότιου Τομέα οι οποίοι εκπροσωπήθηκαν από τους κ.κ. :
Ανδρούτσου Μαρία, Δήμαρχος Αγ. Δημητρίου, Κονδύλης Ανδρέας, Δήμαρχος Αλίμου, Παπανικολάου Γεώργιος, Δήμαρχος Γλυφάδας, Ιωάννης Κωνσταντάτος, Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Κάρναβος Δημήτριος, Δήμαρχος Καλλιθέας, Ευθυμίου Ανδρέας, Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Τζουλάκης Σταύρος, Δήμαρχος Ν. Σμύρνης, Χατζηδάκης Διονύσιος, Δήμαρχος Π. Φαλήρου.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης και οι : κ. Ασημακοπούλου Κατερίνα, Αντιδήμαρχος Προστασίας Περιβ/ντος κ Ποιότητας Ζωής Δήμου Αγ. Δημητρίου, Βρύνιος Χρήστος, Δ/ντης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Αλίμου και Τογρίδης Λάζαρος Αντιδήμαρχος Πόλης Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης.
Θέμα της συνάντησης ήταν ο προγραμματισμός και η πορεία των έργων και δράσεων στο Νότιο Τομέα για την επόμενη περίοδο.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα. Όλοι οι Δήμαρχοι, αφού έλαβαν τον λόγο, παρουσίασαν τις άμεσες προτεραιότητές τους. Συμφωνήθηκε η περαιτέρω επεξεργασία των αιτημάτων των Δήμων με σκοπό την καλύτερη παρουσίαση αυτών.
Από την μεριά του ο Αντιπεριφερειάρχης Χρ. Καπάταης, δεσμεύτηκε να διεκδικήσει την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ένταξη των εν λόγω έργων στα προγράμματα της Περιφέρειας.
Συμφωνήθηκε να ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες συναντήσεις για την επίλυση θεμάτων που αφορούν τους Δήμους του Νότιου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.