Τα θρυλικά Ντεσεβό βγήκαν βόλτα στη Βουλιαγμένη (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 6η Γαλλική Αυτοκινητοδρομία η οποία πραγματοποιήθηκε πρώτη φορά στο Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και συγκεκριμένα στην Πλατεία Νυμφών της Βουλιαγμένης την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου.

Η εκδήλωση, η οποία συνδιοργανώθηκε από τον Οργανισμό Άθλησης, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, τον σύλλογο ORCA και την Ελληνική Λέσχη Φίλων 2CV, ξεκίνησε στις 10 π.μ. όπου συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία περίπου 50 συλλεκτικά παλαιά Γαλλικά αυτοκίνητο, υπό τους ήχους γαλλικών τραγουδιών εποχής.

Στη 1.00 μ.μ. ο Πρόεδρος της ORCA, Χρήστος Κολοβός, αφού ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση, ανακοίνωσε τους νικητές σε 8 συνολικά κατηγορίες.

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, σε σύντομο χαιρετισμό του, έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές αλλά και τους ιδιοκτήτες των παλαιών αυτοκινήτων για την επιμέλεια και το μεράκι που επιδεικνύουν. Στη συνέχεια κάλεσε τους διοργανωτές να επαναλάβουν την εκδήλωση, αλλά παράλληλα να διοργανώσουν και κάποιον αγώνα δρόμου με συμμετοχή συλλεκτικών αυτοκινήτων.

Εντυπώσεις από την 6η Γαλλική αυτοκινητοδρομία

Αγαπητά μέλη και φίλοι,

Η λέσχη μας σε συνδιοργάνωση με την λέσχη ΟΡΚΑ, και φέτος πραγματοποιήσαμε την 6η Γαλλική αυτοκινητοδρομία στη πλατεία Βουλιαγμένης με απόλυτη επιτυχία.

Ο καιρός ήταν πολύ καλός, η προσέλευση του κόσμου αρκετά καλή , και τα αυτοκίνητα εξ ίσου θαυμάσια.

Θα μπορέσαμε να ξεχωρίσουμε την CM μοναδική στο είδος της, καθώς και ένα Traction Avant του 1948. Δεν έλειψαν και σούπερ σπάνια Peugeot (μιας και είναι συγκέντρωση τους συνάμα) , Renault , Simca.

Η συμμετοχή των 2CV ήταν ιδιαίτερα μεγάλη στο αριθμό των 15 αυτοκινήτων και τα βραβεία μοιράστηκαν στο παλαιότερο 2CV μοντέλο 1954 του Δ. Λιακόπουλου, στο Fourgonnetten του μέλους μας Χ. Καλοπίση και στο κόκκινο 2CV του μέλους μας Α. Ζαμπάκα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Βουλιαγμένης που έκανε έναν ολιγόλεπτο χαιρετισμό και του απενεμήθη τιμητική πλακέτα.

Να ευχηθούμε και του χρόνου να διοργανώσουμε με περισσότερες συμμετοχές την 7η Γαλλική αυτοκινητοδρομία που είναι ένας θεσμός και διεξάγεται με απόλυτη επιτυχία.

2cvclub.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.