Τράπεζα αίματος από το δήμο Γλυφάδας
Στην ίδρυση Τράπεζας Αίματος για τις ανάγκες των πολιτών προχώρησε σήμερα (3/10/2014) ο Δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με το Π.Γ.Ν Ασκληπιείο Βούλας. Η δράση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει αναπτύξει ο Δήμος Γλυφάδας για την αναβάθμιση των κοινωνικών υπηρεσιών και υποδομών της πόλης.

Σήμερα σε μια συμβολική κίνηση, ο δημοτικός σύμβουλος Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, ο Πέτρος Δουδέσης , η Άννα Γκιόκα και ο  Ιωάννης Λιάζος,  παρουσία της αντιδημάρχου Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης κας. Άννυς Καυκά, εγκαινίασαν  τη Δημοτική Τράπεζα Αίματος με τις πρώτες μονάδες αίματος, που θα είναι διαθέσιμες στους Δημότες και  Αιμοδότες για την αντιμετώπιση των αναγκών τους.
Εντός του Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ομαδική εθελοντική δράση αιμοδοσίας στην περιοχή της Γλυφάδας  με την παράκληση για συμμετοχή των κατοίκων της πόλης.
Οι εθελοντές αιμοδότες  μπορούν να προσφέρουν μονάδες αίματος καθημερινά, από τις 8:30 το πρωί, στο Ασκληπιείο Βούλας, ενημερώνοντας το τμήμα,  ότι αποθηκεύονται στην Τράπεζα Αίματος του Δήμου Γλυφάδας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.