“Με τις παραλίες έχει παραγίνει το κακό θα πρέπει μέσω κάποιας κίνησης να ανοίξουν οι πλαζ και να μπαίνεις χωρίς να πληρώνεις”(VIDEO)




“Είναι ο καλύτερος τρόπος να χαλαρώσεις” μας λέει ο Δημήτρης που συναντήσαμε στην Γλυφάδα. “Μένω στον Πειραιά, παίρνω την βέσπα και όπου μου αρέσει σταματάω να δω την θάλασσα. Ωραίοι άνθρωποι ήρεμοι. Υπάρχει βέβαια η σνομπαρία λόγω νοτίων προαστίων και καλά, αλλά υπάρχουν και τα ωραία τυπάκια.
Με τις παραλίες έχει παραγίνει το κακό θα πρέπει μέσω κάποιας κίνησης σε στυλ διόδια δεν πληρώνω, να ανοίξουν οι πλαζ και να μπαίνει χωρίς να πληρώνει”.
ΒΙΝΤΕΟ:Μάνθος Ζαμπίτογλου
http://www.youtube.com/watch?v=rhrEixbJpl0

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο ““Με τις παραλίες έχει παραγίνει το κακό θα πρέπει μέσω κάποιας κίνησης να ανοίξουν οι πλαζ και να μπαίνεις χωρίς να πληρώνεις”(VIDEO)

  • 17/06/2012 at 2:28 μμ
    Permalink

    Καλησπέρα Σας,

    βλέποντας το παραπάνω βιντεο ξαφνικά συνειδητοποιείς οτι είναι απο αυτα που σου αλλάζουν τη ζωή.Διάολε θα έπρεπε να διδάσκονται.Σταμάτα να trollάρεις και να αερολογείς θα αποκριθεί αβίαστα κάποιος.Get a Life! θα πεί η ψαγμενιά. Οχι θα ειναι η απάντηση μου. 0:55 “Έλληνας είσαι… θες να βγείς” ειπε ο φιλος με την γκομενομαγνητίστικη γαλατί vespa του.Ας μη λερόσουμε τη σκέψη μας με cool τυπακια και σνομπισμό νοτίων προαστίων γιατι κινδυνεύουμε να λουστούμε με την χλεύει του “STAR SYSTEM”.Ας σταθούμε στην κοινωνική κρίση…

    Καληνύχτα Σας
    (το “Σας” αφιερώνεται στον τίμιο Κύριο Ζαμπίτογλου)

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.