Ορίζοντας Γεγονότων 13… Ο Φάνης Οικονομάκος απαντά στους Imaginistes




Με τον υποψήφιο Δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξης «Δημιουργική Ενότητα για Ανθρώπινη Πόλη» κ. Φάνη Οικονομάκο συνεχίστηκε εκτάκτως τη Δευτέρα 5/5 η σειρά εκπομπών «Ορίζοντας γεγονότων», με παρουσιαστή τον Κώστα Φαναρά (Luminous).

Ο κ. Οικονομάκος βρέθηκε στο στούντιο των Imaginistes Web Radio όπου παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού του, απάντησε σε ερωτήσεις που του έθεσε ο οικοδεσπότης της εκπομπής καθώς και οι ακροατές του σταθμού, μέσω του chat, και σχολίασε τα κακώς κείμενα της παρούσας Δημοτικής Αρχής του Μπραχαμίου.

Η επιλογή των υποψηφίων -ανέφερε ο κ. Οικονομάκος- έγινε στη βάση της ανανέωσης του συνδυασμού από νέα άτομα, απαλλαγμένα από πολιτικά βαρίδια και κομματικές ταυτότητες, που θα μπορέσουν να προσφέρουν ουσιαστικό έργο στον Δήμο Αγίου Δημητρίου. «Το ψηφοδέλτιό μας απαρτίζεται από άντρες και γυναίκες -κυρίως νεολαία- που είναι χωροθετημένοι σε όλο τον Δήμο και επαγγελματικά κοιτάξαμε να δούμε το που μπορούμε να έχουμε θέση απ’ όπου μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερο. Πιστεύουμε ότι είναι ένα πληρέστατο ψηφοδέλτιο το οποίο θα αφουγκραστεί οποιεσδήποτε συνθήκες και ανάγκες υπάρχουν σήμερα στον τόπο», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος.

Ερωτηθείς για τη συνεργασία των παρατάξεων «Ώρα για Δ.Ρ.Α.ΣΥ.» του κ. Νίκου Βρεττού και «Δυνατή Πορεία» του κ. Μανόλη Παπαδακάκη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, ο κ. Οικονομάκος σημείωσε πως για να τελεσφορήσουν τέτοιες συνεργασίες θα πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον ένα minimum κοινό πρόγραμμα. «Πιστεύω ότι η συνεργασία του Παπαδακάκη και του Βρεττού δεν μπορεί να συνυπάρξει στην ουσία διότι είναι τελείως διαφορετικές οι κατευθύνσεις των δύο αυτών παρατάξεων, η μια κοιτάει ανατολή και η άλλη κοιτάει δύση. Οπότε το να γίνει μια προσέγγιση αυτών των παρατάξεων βλέπω ότι δεν προχωράει και δεν τη θέλει και ο λαός, κάτι που θα φανεί κατά την άποψή μου στις 18 του μήνα», κατέληξε ο επικεφαλής της «Δημιουργικής Ενότητας για Ανθρώπινη Πόλη».

Σχολιάζοντας τη θητεία της νυν Δημάρχου Μαρίας Ανδρούτσου, ο κ. Οικονομάκος επισήμανε την απουσία έργου και την ανικανότητα στον τρόπο διαχείρισης σημαντικών για την τοπική κοινωνία προβλημάτων (καθαριότητα, τοπική ανάπτυξη, ανάπλαση της πόλης, συγκοινωνιακό, Ασύρματος κ.ά.).

Όπως είπε χαρακτηριστικά «για μένα είναι μια Δημοτική Αρχή που καταστρέφει τον Δήμο».

 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Φάνη Οικονομάκου στον Imaginistes Web Radio.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.