H απάντηση του Πρεκετέ στην Ανδρούτσου




Κα Ανδρούτσου,

Σας έστειλα μία επιστολή πλήρως τεκμηριωμένη για ψεύδη που χρησιμοποιήσατε εναντίον του συνδυασμού Νέα Πνοή – Προοπτική του οποίου είμαι επικεφαλής και για τις 23 και πλέον απ’ευθείας αναθέσεις στις οποίες έχετε προχωρήσει τους τελευταίους 2,5 μήνες κάνοντας κατάχρηση του νομίμου δικαιώματος σας ως δήμαρχος και δώσατε στη δημοσιότητα την απάντηση σας.

Σε όσα αναφέρετε σας απαντώ πως :

  • Δεν χαρακτήρισα τις απ’ευθείας αναθέσεις σας παράνομες αλλά ανήθικες.
  • Προχωρήσατε τους 2,5 τελευταίους μήνες σε 23 και πλέον απ’ευθείας αναθέσεις στα υψηλότατα ποσά τα οποία αναφέρω τη στιγμή που μία απλή σύγκριση με τη δράση γειτονικών δήμων αποδεικνύει το μέγεθος της κατάχρησης του νομίμου δικαιώματος σας.
    • Μάρτιος – Απρίλιος – Μάιος – απευθείας αναθέσεις :

Ενδεικτικά :

  1. Δήμος Ηλιούπολης = 0 ( καμία ) αναθέσεις
  2. Δήμος Νέας Σμύρνης = 0 ( καμία ) αναθέσεις
  3. Δήμος Αργυρούπολης = 2 αναθέσεις
  4. Δήμος Δάφνης – Υμηττού = 3 αναθέσεις
  5. Δήμος Αλίμου = 10 αναθέσεις

Δήμος Αγίου Δημητρίου = 23(και άλλες ακόμα) απ’ευθείας αναθέσεις.

  • Με ποιό δικαίωμα λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές, “φορτώνετε” το ταμείο του δήμου με τόσες χιλιάδες ευρώ ;
  • Σε επίσημη επιστολή σας αναφέρετε ειρωνικά προς εμένα πως “…βάζω ένα κουίζ “. Μία δήμαρχος θέτει κουίζ σε επίσημο έγγραφο !
  • Ερωτάτε λοιπόν ( το κουίζ ) ποιά η συγγένεια σας όταν εξάδελφος σας είναι παντρεμένος με την αδελφή του μελετητή με τον οποίο συνεργάζεστε πολλά χρόνια όπως αναφέρετε στην επιστολή σας και του αναθέτετε απ’ευθείας αναθέσεις για έργα και μελέτες. Η απάντηση είναι πως πρόκειται για συγγενή σας εξ αγχιστείας και σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα χαρακτηρίζεται ως συγγενής σας σε ανάλογες δοσοληψίες.
  • Στην επιστολή σας συνεχίζεται να με ειρωνεύεστε σημειώνοντας πως με ευχαριστείτε γιατί με λεπτομέρειες καταγράφω το έργο σας. Εγώ κατέγραψα με λεπτομέρειες τις απ’ευθείας αναθέσεις που δώσατε. Εάν αυτό το χαρακτηρίζετε έργο τότε ναι κατέγραψα το έργο σας.
  • Στην τελευταία σας φράση αναφέρετε πως ίσως δεν χρειαστεί 2η Κυριακή εκλογών ( γιατί θεωρείτε πως θα εκλεγείτε από την πρώτη Κυριακή ). Γνωρίζετε πολύ καλά πως αυτές οι τοποθετήσεις χαρακτηρίζονται ως αλαζονικές. Μην υποτιμάτε τους υπολοίπους υποψηφίους. Μην ξεχνάτε πως η σεμνότητα είναι αρετή.
  • Με χαρακτηρίζετε θύμα κακών συμβούλων. Αυτό αφήστε εμένα να το κρίνω. Εγώ δεν χαρακτήρισα τους συνεργάτες σας παρόλο που την Τετάρτη το βράδυ ( 14/5 ) μία κυρία (δημότισσα ) στον Άγιο Βασίλειο  σας είπε προσωπικά πως τηλεφώνησε τρείς φορές στον πιό στενό σας συνεργάτη και νυν Αντιδήμαρχο να του ζητήσει να προβεί σε καθαρισμό των οικοπέδων στη γειτονιά της και αυτός της έκλεισε βίαια το τηλέφωνο λέγοντας της πως “….θα σου τηλεφωνήσω εγώ…”. Η κυρία ολοκλήρωσε λέγοντας πως “..όσο πήρατε εσείς άλλο τόσο πήρε και αυτός…”.
  • Στην ίδια περιοχή ένας άλλος κύριος σας εκλιπαρούσε να τοποθετήσετε φανάρια στη διασταύρωση Αγίου Βασιλείου και Δράμας και ερώτησε γιατί δεν το κάνετε 4 χρόνια τώρα και γίνονται κάθε μέρα ατυχήματα ;
  • Ένας άλλος κύριος σας ερώτησε για τις ακατανόητες μονοδρομήσεις στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου.

Κα Ανδρούτσου,

στην περίπτωση που οι δημότες του Αγίου Δημητρίου μας εμπιστευτούν τη διοίκηση θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με έργο.

Θα λύνουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας τους.

Με, Συνέπεια, Ειλικρίνεια, Αξιοπιστία,  Διαφάνεια.

Το όραμα μου είναι να υπηρετήσω τους ανθρώπους αυτής της πόλης, όχι με απ’ευθείας αναθέσεις αλλά με απ’ευθείας ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ.

Χρήστος Πρεκετές.

υπ. Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.