Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Φάνη Οικονομάκου, στον Άγιο Δημήτριο




Δημιουργική Ενότητα για Ανθρώπινη Πόλη “Φάνης Οικονομάκος”

Με μεγαλη προσελευση κοσμου κοσμου και την θερμη παρουσια φιλων και δημοτων, πραγματοποιηθηκε χθες 9 Απριλιου 2014 στο θεατρο Μ.Μερκουρη στο δημαρχειο Αγ. Δημητριου, η παρουσιαση του ψηφοδελτιου Νικης, των πρωτων Νεων υποψηφιων Δημοτικων Συμβουλων της “Δημιουργικης Ενοτητας για Ανθρωπινη Πολη”.

Η επιλογη των υποψηφιων, οπως ανεφερε ο Κος Οικονομακος Φανης, ειναι πολυ δυσκολη διοτι υπηρχαν και συνεχιζουν να υπαρχουν πολλες και εξαιρετικες υποψηφιοτητες. Δηλωσε χαρακτηριστικα οτι, παρα πολλοι Νεοι υποψηφιοι τον συναντουν καθημερινα προκειμενου να τους συμπεριλαβει στο ψηφοδελτιο του συνδυασμου Δημιουργικη Ενοτητα για Ανθρωπινη Πολη’!!!

Οπως τονισε ο επικεφαλης του συνδυασμου μας ” Δημιουργικη ενοτητα για Ανθρωπινη Πολη” Κος Οικονομακος Φανης, ‘το ψηφοδελτιο Νικης, αποτελειται απο ανθρωπους ολων των ηλικιων, ολων των γνωστικων αντικειμενων με απωτερο στοχο την αξιοποιηση των γνωσεων και των εμπειριων καθενος ξεχωριστα ωστε μεσα απο εποικοδομητικες συνεργασιες να συμβαλλουμε στην Αναγεννηση του Δημου μας’.
Ιδιαιτερα ελπιδοφορο και τιμητικο για τον Συνδυασμο “Δημιουργικη Ενοτητα για Ανθρωπινη Πολη, ειναι το χαρακτηριστικο των νεαρων υποψηφιων, των οποιων η ηλικια ξεκιναει μολις απο τα 22 ετη!!!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.