Ποιος υποψήφιος δήμαρχος “έφαγε” τον ταξίαρχο Λουκά Τουρπέτα;




Ποιος υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας με υψηλές γνωριμίες “έφαγε” τον ταξίαρχο Λουκά Τουρπέτα;

Oι κακές γλώσσες λένε ότι ο Λουκάς Τουρπέτας, (Διευθυντής Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής), αποστρατεύτηκε στις πρόσφατες κρίσεις επειδή πριν από ένα μήνα περίπου, έδωσε εντολή να σταματήσει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην οδό Γούναρη στην Άνω Γλυφάδα,   κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του Κώστα Κόκκορη. Κάποιοι είπαν τότε,  ότι το έκανε για να αβαντάρει τον δήμαρχο Γλυφάδας ώστε να φανεί ότι έχει συγκεντρωθεί πολύς κόσμος στα εγκαίνια.

Όμως, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, η αστυνομία αναγκάστηκε να κλείσει τη Γούναρη γιατί ο κόσμος είχε κατέβει από το πεζοδρόμιο και υπήρχε κίνδυνος να συμβεί κάποιο ατύχημα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του notia.gr, o ταξίαρχος Τουρπέτας “είχε πάρει το μήνυμα” ότι κάποιος από τους αντιπάλους του Κόκκορη με υψηλές διασυνδέσεις,  είχε ενοχληθεί από τη στάση του και είχε ζητήσει να τον “τιμωρήσουν”.

Πάντως κατά τη διάρκεια της θητείας του ταξίαρχου Τουρπέτα η Διεύθυνση Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής είχε καταγράψει αρκετές επιτυχίες στον αγώνα για την  καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.