Ένα βιβλίο ταξιδεύει ξανά στη Νέα Σμύρνη




Έχετε βιβλία σε καλή κατάσταση που δεν τα χρειάζεστε άλλο; Την Κυριακή 9 Μαρτίου 11.00-13.00, στο Δημοτικό Πολυχώρο «ΓΑΛΑΞΙΑΣ»  – Δώστε στα βιβλία σας …. μια δεύτερη ευκαιρία !

Ελάτε να γνωριστούμε και φέρτε τα βιβλία που σας περισσεύουν. Χαρίστε τα στην Ανταλλακτική Βιβλιοθήκη Εθελοντών του Δήμου Νέας Σμύρνης ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΡΑΣΗ και γίνετε κι εσείς ένας από το μεγάλο κύκλο των δωρητών της συλλογής μας. Θα μας βρείτε στην είσοδο του Δημοτικού Πολυχώρου «ΓΑΛΑΞΙΑΣ» παράλληλα με την εκδήλωση του Δήμου Νέας Σμύρνης κατά της παιδικής παχυσαρκίας.

Τα βιβλία που θα δωρίσετε, θα προσφερθούν αρχικά σε παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, σχολεία και ΚΑΠΗ του Δήμου μας. Απώτερος στόχος της Βιβλιοθήκης Εθελοντών, είναι να δημιουργηθεί ένα πρωτότυπο κέντρο συγκέντρωσης, δωρεάς & ανταλλαγής βιβλίων, που θα δώσει κυριολεκτικά μια νέα ευκαιρία στο ξεχασμένο βιβλίο και ταυτόχρονα θα ταξιδέψει τον αναγνώστη.
Θυμηθείτε! τα βιβλία θέλουν να κυκλοφορούν και να μην σκονίζονται στα ράφια μιας βιβλιοθήκης. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλ. 6977576267, 6977820024.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.