Συνέντευξη Τύπου του Δημοσθένη Δόγκα και παρουσίαση της Διακήρυξης Αρχών της “Δημοτικής Βούλησης”
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Το μήνυμα “Τώρα Ανανέωση Παντού”, εξέπεμψε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Δημοσθένης Δόγκας, στην πρώτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα γραφεία του νέου συνδυασμού “Δημοτική Βούληση”.
Ο Δ. Δόγκας παρουσίασε τη Διακήρυξη Αρχών του συνδυασμού του, σύμφωνα με τις οποίες, όραμα της “Δημοτικής Βούλησης” είναι ο Δήμος να είναι αυτάρκης και να ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες των δημοτών, σκοπός είναι να χαράξει μια πρωτοποριακή πολιτική στο Δήμο που να διασφαλίζει τους τρόπους και τα μέσα για καλύτερη ποιότητα ζωής, συμβάλλοντας συγχρόνως στις παροχές υγείας και ασφάλειας για όλους τους κατοίκους, ενώ στόχος είναι να λειτουργήσει ο Δήμος με διαφάνεια, ειλικρίνεια και ανταποδοτικότητα.
Ο νέος συνδυασμός καλεί όλους τους κατοίκους του τόπου, όλους τους δημότες Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και τους τοπικούς φορείς, να συνταχθούν μαζί του για να συνδιαμορφώσουν το πρόγραμμα για να γίνει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης “Δήμος Πρότυπο” σε όλη την Ελλάδα.
Στο τέλος της παρουσίασης, ο Δημοσθένης Δόγκας με τη δήλωση: “Εγώ, αυτό το υπογράφω!”, υπέγραψε το κείμενο της διακήρυξης.
Απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο επικεφαλής της “Δημοτικής Βούλησης” ξεκαθάρισε ότι ο υπό κατάρτιση συνδυασμός θα είναι ανεξάρτητος, ενώ ως κριτήριο ενδεχόμενων συνεργασιών έθεσε τη συμφωνία με τη Διακήρυξη της “Δημοτικής Βούλησης”. Όπως είπε ο υποψήφιος δήμαρχος, η σύνθεση του δημοτικού συνδυασμού θα ανακοινωθεί σε μεγάλη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος Μαρτίου.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.