Από τις 11 Μαρτίου η «Ημέρα Δημότη» για τους κατοίκους της Βάρης, θα φιλοξενείται στο Δημαρχείο Βάρης




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Μετά την ομολογουμένως μεγάλη επιτυχία που έχει γνωρίσει ο θεσμός της «Ημέρας Δημότη», που καθιερώθηκε στην πόλη μας από το Δήμαρχο Σπύρο Πανά, προχωράμε στο επόμενο στάδιο με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, κ. Σπύρος Πανάς, από τις 11 Μαρτίου 2014 και κάθε Τρίτη καθιερώνει μια ακόμη ημέρα λειτουργίας του θεσμού της Ημέρας Δημότη, αποκλειστικά για τους κατοίκους της Βάρης, τους οποίους θα δέχεται στο κτίριο του Δημαρχείου της περιοχής.
Με τον τρόπο αυτό, ουσιαστικά διπλασιάζονται οι ημέρες κατά τη διάρκεια των οποίων ο Δήμαρχος έρχεται σε επαφή με τους κατοίκους του Δήμου μας με σκοπό την άμεση επίλυση των προβλημάτων τους, ενώ ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα στους συμπολίτες μας που κατοικούν στη Βάρη, να μην μετακινούνται από την περιοχή τους αλλά να συζητούν τα ζητήματα που τους απασχολούν με το Δήμαρχο στην περιοχή τους.
Ο Δήμαρχος, κ. Σπύρος Πανάς, θα δέχεται τους πολίτες και Συλλόγους της Βάρης κάθε Τρίτη από τις 09:00 – 14:00, στο Δημαρχείο της Βάρης (Βασ. Κωνσταντίνου 25, Βάρη).
Όσοι επιθυμούν να κλείσουν ραντεβού, παρακαλούμε να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του Δημάρχου, καθημερινά από 08:00- 14:00, στο τηλέφωνο 2132020150 και 2132020151.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.