Άθληση για όλους στον Δήμο 3Β




Γιόγκα, πιλάτες, γενική γυμναστική, παραδοσιακοί χοροί και τένις είναι οι δραστηριότητες που οι δημότες και κάτοικοι Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης μπορούν να εξασκήσουν οργανωμένα μέσα από τα προγράμματα του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) του Δήμου.

Δείτε εδώ το πλήρες πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα ξεκινά τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014 και αιτήσεις ήδη γίνονται δεκτές στο γραφείο του ΟΑΠΠΑ (Αφροδίτης 2, πρώην ∆ημαρχείο Βουλιαγμένης, 1ος όροφος) καθημερινά 10:00 -13:00, με γραπτές αιτήσεις ή με φαξ στο 213-2020779 ή ηλεκτρονικά στο mail: [email protected], με τα πλήρη στοιχεία του ενδιαφερομένου (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση, Α.Φ.Μ. και τμήμα/τα που επιθυμεί να συμμετέχει.

Σημειώνεται ότι για τη συμμετοχή στα τμήματα θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας, ανάλογα με την ημερομηνία και ώρα υποβολής της αίτησης. Κατεβάστε μια αίτηση εδώ.

(Πηγή:infonotia.gr)

Όσοι ενταχθούν στα τμήματα δραστηριοτήτων, θα ειδοποιηθούντηλεφωνικά από τους εκπαιδευτές – γυμναστές και θα πρέπει να περάσουν από τα γραφεία του ΟΑΠΠΑ προκειμένου να παραλάβουν την κάρτα “Αθλητικών & Πολιτιστικών ∆ραστηριοτήτων”. Για την έκδοση της κάρτας, οι συμμετέχοντες που θα ειδοποιηθούν, θα πρέπει να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά: 1) φωτογραφία 2) οι κάτοικοι και μη δημότες προσκομίζουν οποιοδήποτε έγγραφο, που αποδεικνύει τη κατοικία τους στο δήμο μας (λογαριασμό ∆ΕΗ, ΕΥ∆ΑΠ κλπ. ). Οι δημότες διαπιστώνονται από την υπηρεσία μας. 3) για τα αθλητικά τμήματα χρειάζεται επιπλέον ιατρική βεβαίωση ότι μπορούν να αθλούνται.

Το κόστος συμμετοχής στα τμήματα δραστηριοτήτων διαμορφώνεται, ως εξής: − Έκδοση Κάρτας “Αθλητικών & Πολιτιστικών ∆ραστηριοτήτων”: 5 € − Μηνιαία Συμμετοχή ανά τμήμα: 15€. Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για τους δημότες/κατοίκους του ∆ήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Για τους μη δημότες/κατοίκους, οι τιμές διαμορφώνονται στα 25 €.

Πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα 213-2020771, 213-2020776 και 213-2020777.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.