Η κοπή της πίτας του “Νυμφόληπτου”




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Μεγαλύτερη του αναμενομένου ήταν η προσέλευση του κόσμου στο κάλεσμα του «ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΕΡΩΜΑΤΟΣ ΒΑΡΗΣ ‘Ο ΝΥΜΦΟΛΗΠΤΟΣ’» για την ετήσια γενική συνέλευση και την κοπή πίττας, που έγινε στο Χέρωμα Βάρης την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: Πανάς Σπυράγγελος Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Γεωργουλόπουλος Δ. Αντιπρόεδρος Δ.Σ. του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Καπετανέας Π. πρώην δήμαρχος Βάρης και νυν Δημ. Σύμβουλος του νέου Δήμου, οι Δημ. Σύμβουλοι Δασκαλάκης Μαν., Ζυγούρης Ν. Βαμβασάκης Ν., Σκουμπούρης Ι., οι σύμβουλοι της Δ.Κ. Βάρης Τριβυζάς Σπ. και Αντωνίου Ασπασία, ο υπεύθυνος της ομάδας Δασοπροστασίας και πυρασφάλειας Βάρης Γραμματικός Γ., ο πρόεδρος του Συλλόγου της Μηλαδέζας Βάσσης Ν., , η αρχαιολόγος και επίτιμο μέλος του συλλόγου μας Κασίμη Μ. ο πρ. του συλλόγου Κρητών της περιοχής μας Πιπεράκης Στέλιος και ο νομικός σύμβουλος του συλλόγου μας Ρήγας Αναστ.
Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Φώτης Κούτρας, μετά την εκλογή του προεδρείου της Ε.Γ.Σ., προέβη σε πλήρη απολογισμό (δραστηριοτήτων και οικονομικό) του συλλόγου καθώς και στον προγραμματισμό δραστηριοτήτων για το 2014. Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο θέμα της τακτοποίησης των κατοικιών στο Χέρωμα σύμφωνα με το Ν. 4178/2013 καθώς και στη θετική προοπτική που δημιουργεί ο νόμος αυτός. Όλα τα πεπραγμένα έτυχαν της ομόφωνης έγκρισης και ψήφισης των παρευρισκομένων.
Στη συνέχεια ακολούθησε κοπή πίττας με πολλές ευχές για καλή χρονιά, παρ’ όλες τις δύσκολες συγκυρίες που περνά η χώρα μας.
Σε όλους τους παρόντες, εκλεγμένους του Δήμου μας ή υποψήφιους στις επερχόμενες Δημοτ. Εκλογές εδόθη από τον πρόεδρο βήμα και εξέφρασαν ευχές και απόψεις για το Χέρωμα.
Ο Δήμαρχος κος Πανάς στη παρέμβασή του αναφέρθηκε στις πολλαπλές ενέργειες που έχει κάνει για το Χέρωμα, καθώς και στην αδιάλειπτη στήριξή του προς το Σύλλογό μας. Ο κος Καπετανέας, πρώην δήμαρχος Βάρης και καλός γνώστης των θεμάτων της περιοχής μας, εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για τις διατάξεις του Ν.4178/13 τονίζοντας για μια φορά ακόμα την ατολμία της πολιτείας για οριστική λύση του προβλήματος.
Ο σύλλογός μας επιθυμεί για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσει θερμά τα μέλη του για το δυναμικό παρών και τη συνεχή στήριξή τους προς τις ενέργειές μας. Τους υποσχόμαστε ότι θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους, αρωγοί σε κάθε πρόβλημά τους.

Χέρωμα Βάρης, 20 Ιανουαρίου 2014

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.