Η Ανδρούτσου διέγραψε τον Βαζαίο γιατί διοργανώνει εκδήλωση σε κέντρο χωρίς άδεια!




Σε συνεδρίαση της Δημοτικής Ομάδας της κίνησης «ΑλλάΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ» που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14/1/2014, αποφασίστηκε  ότι ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μάρκος Βαζαίος, μετά από μια σειρά ενεργειών του, ουσιαστικά έθεσε εαυτόν εκτός της παράταξης.

Ο κ. Βαζαίος, κατά τους τελευταίους μήνες, φέρεται ως συνομιλητής με τοπικούς παράγοντες για τη δημιουργία νέας δημοτικής παράταξης, γεγονός που, παρά τη διάψευσή του από το ίδιο, εξακολουθεί να υφίσταται και να γίνεται αντιληπτό στην τοπική μας κοινωνία.
Παράλληλα, παρουσιάζει τάσεις γενικότερης αποστασιοποίησης από τις διαδικασίες της δημοτικής ομάδας «ΑλλάΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ», αλλά και από το πνεύμα και το ύφος που διέπουν την παράταξη, με πιο πρόσφατο περιστατικό την επιλογή του, ως εκπροσώπου τοπικού συλλόγου, να διοργανώσει εκδήλωση σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής, το οποίο λειτουργεί χωρίς άδεια.
Η δημοτική μας κίνηση δεν υιοθετεί την παλαιοκομματική νοοτροπία της απόλυτης παραταξιακής πειθαρχίας. Οι διαφορετικές ιδέες και απόψεις αποτελούν βασικά συστατικά με τα οποία, μετά από εξαντλητικό διάλογο, καταλήγουμε σε ομογενοποιημένες δράσεις. Αλλά και όταν δεν το πετυχαίνουμε αυτό, καταφέρνουμε να διατηρούμε τη συνοχή μας με την ανοχή μας απέναντι σε διαφοροποιήσεις που μπορεί να αναπτύσσονται, όμως μέσα σε πολιτικά πάντα πλαίσια.
Ωστόσο υπάρχει ένα πλαίσιο αρχών που όποιος το υπερβαίνει δεν μπορεί να συνεχίσει να συμπράττει μαζί μας στην προσπάθεια που κάνουμε καθημερινά να αλλάξουμε την πόλη μας, αλλάζοντας πρώτα απ’ όλα τις νοοτροπίες που κρατούν τον καθ’ ένα από εμάς προσκολλημένο στο παρελθόν.
Ευχαριστούμε τον κ. Βαζαίο για την έως τώρα συνεργασία μας και του ευχόμαστε να κάνει σωστές επιλογές στη συνέχεια της πορείας του στα δημοτικά πράγματα, γιατί η πόλη μάς έχει ανάγκη όλους.
Η Επικεφαλής 
της Δημοτικής Κίνησης
ΑλλάΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ
Μαρία Ανδρούτσου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.