Κάτι τρέχει στον Άγιο Δημήτριο με τις άδειες λειτουργίας των νυχτερινών κέντρων…




Διαγραφή για ένα χορό;;;

(Μάρκος Βαζαίος – Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Αγίου Δημητρίουκαι Πρόεδρος του συλλόγου Κυκλαδιτών)

Ενημερώθηκα μετά από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Νίκο Δασόπουλο στις 15 Ιανουαρίου 2014 , ότι η δημοτική ομάδα της παράταξης «Αλλάζουμε την πόλη», αποφάσισε την διαγραφή μου διότι ο σύλλογος Κυκλαδιτών Αγ. Δημητρίου, στον οποίο είμαι πρόεδρος, θα κάνει τον χορό του στο κέντρο διασκέδασης «ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΠΑΛΛΑΣ» του Μανώλη Τζινευράκη, στον Αγ. Δημήτριο.

Η εν λόγω ομάδα με επικεφαλής την δήμαρχο Μαρία Ανδρούτσου προχώρησε στην διαγραφή μου με τελεσίγραφο τύπου Ιταλού φασίστα στον πόλεμο του ’40, για να δημιουργήσει εντυπώσεις μιας και μήνες πριν τους είχα δηλώσει ότι δεν θα έχουν την υποστήριξή μου στις επερχόμενες εκλογές.

Εμείς οι Κυκλαδίτες πάντα υποστηρίζουμε και κάνουμε τις εκδηλώσεις μας σε καταστήματα της πόλης μας. Συμβάλλουμε με αυτό τον τρόπο στην τόνωση της αγοράς του δήμου Αγ. Δημητρίου.

Σε αντίθεση με την δημοτική αρχή που με την συμπεριφορά της καταστρέφει ενεργούς επιχειρηματίες της πόλης μας.
Η υποκρισία του δήμου είναι τεράστια διότι το συγκεκριμένο μαγαζί εδώ και δεκαετίες λειτουργεί κανονικά ενώ η κάθε δημοτική αρχή το κατακρίνει σκοπίμως και διάφοροι αντιδήμαρχοι «γλύφουν» τον επιχειρηματία κάθε φορά για ψηφοθηρικούς λόγους, κάνοντας τον πόντιο πιλάτο.

Εμείς οι Κυκλαδίτες δηλώνουμε την αγανάκτησή μας στη δήμαρχο και τα παπαγαλάκια της, γιατί κάθε φορά που ο σύλλογος κάνει εκδήλωση βρίσκει διάφορα προσχήματα εναντίον του συλλόγου.

Με υπογραφή,

Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και
Πρόεδρος του συλλόγου Κυκλαδιτών
Μάρκος Βαζαίος

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.