Ευχαριστήρια επιστολή στο 3ο ΚΑΠΗ Αλίμου




Ο Σύλλογος Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Νομού Πέλλας ευχαριστεί θερμά το 3ο ΚΑΠΗ Αλίμου για την πολύτιμη βοήθεια του στη Συλλογή καπακιών προς το Σύλλογο τους. Και ιδιαίτερα για την αμέριστη συμπαράσταση του στον αγώνα που κάνει ο εν λόγω σύλλογος, για να βοηθήσει άτομα που έχουν ανάγκη από Αμαξίδια, αλλά και από οποιοδήποτε άλλο Ορθοπεδικό Είδος.
Η ευχαριστήρια επιστολή έχει ως εξής: «Ο Σύλλογος Παραπληγικών μέσα από την δράση «ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ» με την συγκέντρωση πλαστικών καπακιών και βοηθώντας συνανθρώπους μας που μη έχοντας την οικονομική δυνατότητα απόκτησης ενός ορθοπεδικού βοηθήματος ήτοι: Αμαξίδιο ή αναλώσιμων ειδών: Ευχαριστεί το 3ο ΚΑΠΗ Αλίμου για τη συμμετοχή στην εν λόγω δράση. Σίγουρα η συμμετοχή σας είναι αυτή που μας έδωσε τη δυνατότητα να δώσουμε: Είκοσι τρία (23) αμαξίδια, Αναλώσιμα υλικά, Καρέκλες Αιμοδοσίας και Κρεββάτια Εξέτασης και τόσα άλλα…
Και πάλι ένα «ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ» με την ευχή και την προτροπή «ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ» γιατί «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.