Επτά καρότσια τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο




Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία εξόρμηση της Κοινωνικής Υπηρεσίας και Ομάδας Εθελοντών του Δήμου Ν. Σμύρνης για ενημέρωση αλλά και συγκέντρωση τροφίμων-ειδών ταυτόχρονα στα τρία Σούπερ Μάρκετ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ στην Νέα Σμύρνη. Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν, περίπου επτά καρότσια, μεταφέρθηκαν αυθημερόν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Το μήνυμα μας ήταν διττό, από την μία μεριά στόχος μας ήταν η ενημέρωση των πολιτών για την ύπαρξη και λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου και η συγκέντρωση τροφίμων, και από την άλλη μεριά ταυτόχρονα, σκοπός μας ήταν να προσεγγιστούν άτομα που πραγματικά έχουν περιέλθει σε ανάγκη, άνθρωποι που ξαφνικά έμειναν άνεργοι και έχουν άμεση ανάγκη για βοήθεια και πιθανώς να ενταχθούν και αυτοί στο Πρόγραμμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου ως δικαιούχοι.
Η δράση μας ξεκίνησε από τις 9:30πμ με το στήσιμο ενημερωτικών περιπτέρων και τη διανομή έντυπου υλικού. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν θετική όσον αφορά στην ενημέρωση αλλά και στην προσφορά των ειδών.
Αυτό που όμως έχει ύψιστη σημασία είναι η έννοια της αλληλεγγύης, η οποία εκφράστηκε έμπρακτα με τη συμμετοχή των δημοτών μας σε ανάλογες δράσεις.
Πολίτες της Νέας Σμύρνης, σας ευχαριστούμε που είστε μαζί μας κάθε φορά και στηρίζετε την πρωτοβουλία αυτή. Για άλλη μια φορά αποδείξατε ότι δεν θα αφήσουμε κανένα μόνο του στην κρίση που διέρχεται η κοινωνία
Σας διαβεβαιώνουμε ότι τα αγαθά που προσφέρατε από το υστέρημά σας, θα πιάσουν τόπο.
Είμαστε στην διάθεσή σας, για οποιαδήποτε πληροφορία.

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος
Τζουλάκης Σταύρος

Η Υπεύθυνη Δημ. Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής
Ιακωβάκη Μαρίνα

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.