Συζητώντας με επιχειρηματίες του Δήμου μας




ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΣΕΒΡΟΠΟΥΛΟΣ από SHOPING HOUSE

 

 

(imaginistes.com)

Την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου  το βράδυ, πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο του πεζόδρομου της Ηπείρου 41, εκδήλωση με καλεσμένο τον Δημοσθένη Σεβρόπουλο.

Ο Δήμος Σεβρόπουλος είναι Μπραχαμιώτης, γόνος προσφυγικής οικογένειας που εκτός της επιχειρηματικής δραστηριότητας, ήταν πολύ γνωστός  και για την  πολιτική δράση που ανέπτυξε για πολλά χρόνια στην συνοικία, ασχολούμενος με τα κοινά.

Αναφέρθηκε στις προσφυγικές καταβολές του, στους προγόνους του και ιδιαιτέρως στη μητέρα του Ζωζώ , πολύ  αγαπητή στο Μπραχάμι για  την  ανιδιοτελή προσφορά της στα κοινά, καπελού στο επάγγελμα, που φαίνεται ήταν και το ερέθισμα να ασχοληθούν τα παιδιά της με το ρούχο.

Ο Δήμοσθένης, μας μετέφερε με πολύ γλαφυρό και περιεκτικό λόγο, τις εμπειρίες, τις δυσκολίες, την χαρά της δημιουργίας, τις επιτυχίες, αλλά και τις απογοητεύσεις που αποκόμισε κατά την διάρκεια της πολυετούς  επιχειρηματικής του δραστηριότητας. Αναφέρθηκε στα αίτια της σημερινής οικονομικής κρίσης και έδωσε ένα αισιόδοξο μήνυμα  προς τους νέους που σκοπεύουν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά  στις σημερινές κακές συνθήκες, λέγοντας ότι παρά τις δυσκολίες, πάντοτε υπάρχουν δυνατότητες και ευκαιρίες, αρκεί να υπάρχει το “εύρημα”. Εννοοώντας το αντικείμενο  της δράσης, που πρέπει να είναι πρωτότυπο και να καλύπτει πραγματικές ανάγκες.

Παρευρέθηκαν  παλιοί φίλοι  του Δήμοσθένη, επιχειρηματίες της πόλης,  πολλοί  ενδιαφερόμενοι καθώς και η Δήμαρχος  Μαρία Ανδρούτσου.

Την παρουσίαση του καλεσμένου και τον συντονισμό της συζήτησης που ακολούθησε, συντόνισε το μέλος του Δικτύου Εθελοντών Γιάννης Κασσάνος.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.