Να βοηθήσουμε όλοι!




Aνακοίνωση για τη στήριξη των Παιδικών χωριών SOS και του Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παίδων με Αναπηρία Αττικής (πρώην ΠΙΚΠΑ).
Αγαπητοί συμπολίτες,

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας, οι αδύναμοι είναι αυτοί που πλήττονται περισσότερο. Για το λόγο αυτό η βοήθεια και η συνδρομή όλων είναι απαραίτητη.

Φέτος, στις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου καλούμε όλους τους πολίτες, τους φορείς και τους συλλόγους που επιθυμούν, αντί κατάθεσης στεφάνων, να δωρήσουν το αντίστοιχο ποσό στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης ή στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Αττικής (πρώην ΠΙΚΠΑ), που έχουν πραγματικά ανάγκη τη στήριξή μας.

Η βοήθεια όλων μας, μικρότερη ή μεγαλύτερη είναι σημαντική για να προσφέρει χαρά στα παιδιά και συμπαράσταση στο έργο των εθελοντών.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΣΠΥΡΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΝΑΣ

Φωτ. 1: Από αριστερά η Υπεύθυνη Κοινωνικής Υπηρεσίας Ντία Νικολάου, ο Διευθυντής των παιδικών χωριών SOS Ελλάδας Γιώργος Πρωτόπαπας, η Δημοτική Σύμβουλος και Υπεύθυνη Κοινωνικής Πολιτικής Νανά Κάραγιαν και ο Διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης Πέτρος Παπαδάκης με μέλη οικογένειας.
Φωτ. 2 : Από αριστερά η Υπεύθυνη Κοινωνικής Υπηρεσίας Ντία Νικολάου, ο Διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης Πέτρος Παπαδάκης και η Δημοτική Σύμβουλος και Υπεύθυνη Κοινωνικής Πολιτικής Νανά Κάραγιαν με παιδιά του χωριού.

Μετά από εισήγηση του Δημάρχου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Σ. Πανά, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των υπευθύνων του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης και εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής και του Δήμου, προκειμένου να εξευρεθούν τρόποι υποστήριξης του σημαντικού κοινωνικού έργου που επιτελείται σε αυτό.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Διευθυντής των παιδικών χωριών SOS Ελλάδας Γιώργος Πρωτόπαπας, ο Διευθυντής του Παιδικού χωριού SOS Βάρης Πέτρος Παπαδάκης, ο Διευθυντής Κοινωνικής Εργασίας & Έρευνας Στέργιος Σιφνιός, η Δημοτική Σύμβουλος και Υπεύθυνη Κοινωνικής Πολιτικής Νανά Κάραγιαν και η Υπεύθυνη Κοινωνικής Υπηρεσίας Ντία Νικολάου .

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.