Απάντηση σε δημοσίευμα ιστοσελίδας – ποιος βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία;




      Δελτίο τύπου:           

Η  ιστοσελίδα vimaonline  σε  κείμενο που υπογράφει η κ. Εύη Κονταρίνη  με τίτλο «Σε διατεταγμένη υπηρεσία χρεοκοπίας ο Δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Κορτζίδης» και υπότιτλο  «Στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ για τους επόμενους μήνες θα είναι η χρεοκοπία δήμων ελεγχόμενων από το κόμμα», προσπαθεί να ξεπεράσει τον εαυτό της σε ψέματα σε βάρος του Χρήστου Κορτζίδη. Στη λογική «λέγε λέγε στο τέλος κάτι θα μείνει»  γράφει:

«Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ για τους επόμενους μήνες θα είναι η χρεοκοπία δήμων ελεγχόμενων από το κόμμα, όπως αυτός του Ελληνικού-Αργυρούπολης. Και γίνεται αυτό με τόση συνέπεια που θα ‘λεγε κανείς πως ο Χρ. Κορτζίδης βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία, με εντολές κατ’ ευθείαν από την Κουμουνδούρου».

Τι  θα μπορούσε να πει κανείς για τις τέτοιας σοβαρότητας και αποκλειστικότητας  «πληροφορίες σας»;

Ότι όχι δεν χρεοκοπεί ο Χρήστος Κορτζίδης τους Δήμους, αλλά οι άγριες περικοπές των μνημονικών κυβερνήσεων που ξεπέρασαν το 60%;

Ότι όχι δεν υλοποιούν τη στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ ούτε οι 14 δήμοι που δεν πληρώνουν μισθούς το Σεπτέμβρη (τον Οκτώβρη θα γίνουν 100), ούτε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας και οι 13 Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων που προχώρησαν σε επαναλαμβανόμενες κινητοποιήσεις, ούτε οι  δήμοι όλης της χώρας που έχουν ξεσηκωθεί γιατί καταρρέουν;

Δεν έχει νόημα. Το ξέρετε ότι οι «πληροφορίες σας» είναι χοντρές μπαρούφες. Είναι όμως και λάσπη που συνειδητά εκτοξεύετε εναντίον του Χρήστου Κορτζίδη.

Όπως συνειδητά αραδιάζετε στη συνέχεια των πιο πάνω «πληροφοριών σας» τη γνωστή σειρά από χοντρά και ξεδιάντροπα ψέματα για θέματα του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης για τα οποία έχουμε ήδη απαντήσει στο πρόσφατο παρελθόν και δεν θα επανέλθουμε.  Θα σχολιάσουμε μόνο το νέο. Γράφετε λοιπόν:

«Ενώ άλλοι δήμοι διεκδίκησαν και πήραν προγράμματα από το ΕΣΠΑ για τους παιδικούς τους σταθμούς, ο Χρ. Κορτζίδης δεν μπήκε καν στη διαδικασία».

Ποια είναι η αλήθεια;

Τριακόσια σαράντα (340) παιδιά φέτος (51%  περισσότερα από τα 224 πέρσι) με χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ στους παιδικούς του Δήμου.

Αυτή την αλήθεια την ξέρετε καλά, γιατί στην ίδια ανακοίνωση του αρμόδιου φορέα (ΕΕΤΑΑ) που βρήκατε τους άλλους δήμους που πήραν προγράμματα από το ΕΣΠΑ για τους παιδικούς τους σταθμούς περιλαμβάνεται και ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Ποιος λοιπόν βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία;

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.