Χαλαρώστε και αναζωογονηθείτε στο Αλατοσπήλαιο της Γλυφάδας




Το Αλατοσπήλαιο στη Γλυφάδα είναι  το ιδανικό περιβάλλον χαλάρωσης…. ένας ιδιαίτερος χώρος με ορυκτό αλάτι από το Κασμίρ, την πόλη Klowada της Πολωνίας και θαλάσσιο αλάτι από τη Νεκρά Θάλασσα που προσφέρει μοναδικές εμπειρίες βασισμένες στις ιδιότητες της Αλατοθεραπείας!!

Το μυστικό είναι απλό… ο αέρας εντός του σπηλαίου είναι εμπλουτισμένος με 84 ιχνοστοιχεία (ασβέστιο,μαγνήσιο,κάλιο,σίδηρο,νάτριο, ιώδιο κ.α.) απαραίτητα για την σωματική χαλάρωση και ενίσχυση της καλής υγείας που ο ανθρώπινος οργανισμός απορροφά με φυσικό τρόπο μέσω της αναπνοής.

Έρευνες και μελέτες έχουν αναδείξει την ευεργετική ιδιότητα του μικροκλίματος εντός του σπηλαίου χρήσιμη για θωράκιση του οργανισμού απέναντι σε ιώσεις,  εξισορρόπηση του ανοσοποιητικού,  για εγκυμοσύνη,  αναπνευστικές λοιμώξεις, καρδιαγγειακά νοσήματα, θυρεοειδή , νοσήματα γαστρεντερικού συστήματος,  δερματοπάθειες – αντιγήρανση, διαταραχές νευρικού & σκελετικού συστήματος όπως και μεταβολισμού.

Στο Αλατοσπήλαιο Γλυφάδας μπορείτε αναζωογονηθείτε με Αλατοθεραπεία, Μουσικοθεραπεία, και Χρωματοθεραπεία. Επίσης μπορείτε να απολαύσετε μασάζ προσώπου, κεφαλής και σώματος.

Ένας χώρος που μπορείς να κάνεις τα πάντα από saltcave yoga και Τhai Massage μέχρι επαγγελματικά σεμινάρια ή ακόμα και παιδικά πάρτι.

Οι συνεδρίες γίνονται κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο  210 9642542 ενώ αν κάποιος θέλει να απολαύσει την εμπειρία θα το βρει στη Λ. Βουλιαγμένης 85 & Ανθέων στην Γλυφάδα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.