10η Διεθνής Ημέρα της Γιόγκα στο Ζάππειο




O Σύλλογος Γιόγκα Ελλάδας σε συνεργασία με την Ινδική Πρεσβεία στην Αθήνα έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στη φετινή γιορτή για τη 10η Διεθνή Ημέρα της Γιόγκα -με θέμα “Yoga for Women empowerment”- την Κυριακή 16 Ιουνίου, από τις 12:00 έως τις 20:00, στον κήπο του Ζαππείου.

Όλοι οι ασκούμενοι και οι φίλοι της Γιόγκα καλούνται να συμμετάσχουν σε αυτήν τη διοργάνωση, η οποία θα σας φέρει σε επαφή με τη φιλοσοφία, τις πρακτικές, τις αρχές της Γιόγκα και θα σας εμπλουτίσει σωματικά αλλά και πνευματικά.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο yogaday.gr

Μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας το στρωματάκι σας!



Σας περιμένουμε και σας ευχαριστούμε προκαταβολικά

Η δωρεάν εκδήλωση γίνεται σε εξωτερικό χώρο με σκίαση και προστασία από τη βροχή, κάτι το οποίο δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιηθεί ακόμα και με καταιγίδα.

Το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

  • Έναρξη 12:00
  • Χαιρετισμοί από τον Πρέσβη της Ινδίας και επισήμους
  • Συνεδρία Υoga σύμφωνα με το πρωτόκολλο του Υπουργείου Yoga της Ινδίας
  • 12 Μαθήματα/Συνεδρίες Yoga από εκλεκτούς Δασκάλους
  • Λήξη 20:00

Η Γιόγκα είναι μια αρχαία παράδοση 5000 ετών, από την Ινδία, που συνδυάζει σωματικές, νοητικές και πνευματικές αναζητήσεις, με στόχο την επίτευξη της αρμονίας του σώματος και του νου.

Στις 11 Δεκεμβρίου του 2014, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών ανακήρυξε την 21η Ιουνίου ως Παγκόσμια Ημέρα Γιόγκα.

Η Γιόγκα αντιπροσωπεύει την ενότητα του πνεύματος και του σώματος, καθώς και τη δράση, την εγκράτεια, την εκπλήρωση και την αρμονία μεταξύ ανθρώπου και φύσης.

Πρόκειται για μια ολιστική προσέγγιση για την υγεία και την ευημερία. Δεν είναι απλώς σωματική άσκηση, αλλά συντελεί στο να ανακαλύψουμε την ενότητα με τον εαυτό μας, τον κόσμο και τη φύση.

Εγγραφείτε εδώ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.