Ολοκληρώνει τη δουλειά η Φορτούνα, βγάζουν «σκούπα» οι Σέλτικς




Στη Γερμανία, κρίνεται μία θέση για την Μπουντεσλίγκα της επόμενης περιόδου, στο πιο ενδιαφέρον ματς από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα. Στο ΝΒΑ, οι Σέλτικς έχουν ετοιμάσει τη… σκούπα και ετοιμάζονται να τσεκάρουν το εισιτήριο για τον τελικό.

Δείτε επίσης που μπορείτε να παίξετε φρουτακια δωρεαν.

5067. Ιντιάνα Πέισερς – Μπόστον Σέλτικς (28/5, 03:00)

Ολοκληρώνουμε με ΝΒΑ. Οι Σέλτικς ετοιμάζονται να «σκουπίσουν» τους Πέισερς, καθώς προηγούνται με 3-0. Πάντως, η εικόνα των παιχνιδιών δεν είναι για τέτοιο σκορ, καθώς οι «Ινδιάνοι» μετά το πρώτο ματς έχασαν και το τρίτο μέσα από τα… χέρια τους. Τώρα δύσκολα γυρίζει το ποτάμι, μάλιστα απόψε αναμένεται να μπει και ο Porzingis, που λείπει καιρό για την ομάδα της Βοστώνης, ενώ είναι αμφίβολος ο ηγέτης των Πέισερς, Haliburton.  Θα ποντάρουμε πως θα ολοκληρωθεί απόψε η σειρά και μαζί με τη νίκη των Σέλτικς θα προσθέσουμε το Over 212.5 πόντων για να ανεβάσουμε την απόδοση στο 1.75



633. Φορτούνα Ντίσελντορφ – Μπόχουμ (21:30)

Με τον Χρήστο Τζόλη να… σερβίρει (3 ασίστ) η Φορτούνα Ντίσελντορφ βρίσκεται «αγκαλιά» με την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα μετά τη νίκη 3-0 επί της Μπόχουμ στο πρώτο ματς. Δεν φάνηκε η διαφορά κατηγορίας στην προηγούμενη αναμέτρηση και η αποψινή φιλοξενούμενη έχει ένα… βουνό να ανέβει. Θα πρέπει να πάρει ρίσκα και η Φορτούνα έδειξε πως μπορεί να την τιμωρήσει. Θεωρούμε ως πιθανότερο σενάριο να ντουμπλάρει τις νίκες, ο άσος στο 2.30.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.