Nύχτα τρόμου για ηλικιωμένο ζευγάρι στη Βούλα




Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια δύο αδίστακτων ληστών έζησε τα ξημερώματα της Δευτέρας (8/4), ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στη Βούλα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι δύο δράστες που φορούσαν κουκούλες, εισέβαλαν στη μονοκατοικία του ζευγαριού, που είναι συνταξιούχοι γιατροί, στην οδό Βασιλέως Παύλου, από ανασφάλιστο παράθυρο. Xρησιμοποιώντας σωματική βία, έδεσαν στον 86χρονο και την 73χρονη και τους κλείδωσαν στην αποθήκη.

Στη συνέχεια άρχισαν να κάνουν άνω κάτω το σπίτι για να βρουν χρήματα και κοσμήματα. Τελικά έκλεψαν ότι βρήκαν μέσα σε ένα χρηματοκιβώτιο που κατάφεραν να το παραβιάσουν, ενώ προσπάθησαν να ανοίξουν και ένα άλλο.

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο Ασκληπιείο Βούλας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου νοσηλεύονται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Κάτοικος της περιοχής μίλησε στο newsit.gr για τη ληστεία του ζευγαριού στη Βούλα και περιέγραψε πως η γυναίκα βγήκε χτυπημένη και με δεμένα τα χέρια στο μπαλκόνι ζητώντας βοήθεια.



Όπως είπε πρόκειται για ένα ιδιαίτερα αγαπητό ζευγάρι στη γειτονιά και σημείωσε πως και οι δύο είναι μελανιασμένοι.

«Όταν φύγαν οι ληστές, βγήκε στο παράθυρο δεμένη και την πήρε το ασθενοφόρο, ήρθε και η αστυνομία. Ήταν χτυπημένη, μελανιασμένη».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.