Τρία χρόνια από τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ




Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν από τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, το μεσημέρι της 9ης Απριλίου του 2021 έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

H ανάρτηση της Στάθας Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ για τη συμπλήρωση των τριών χρόνων από τη δολοφονία του:

“Ξέρεις ματάκια μου κοντεύουν οι ώρες που σου έκοψαν το νήμα της ζωής . Τρία χρόνια αγάπη μου, χωρίς την αγάπη σου χωρίς τη ζεστασιά σου τρία χρόνια παρά 22 ώρες. Είναι στιγμές που νοιωθω ότι έγινε χθες και άλλες πως ποτέ δεν ήμουν χαρούμενη αιώνες μακριά μου φαίνεται η χαρά. Πως να σου στείλω να μ ακούσεις, πως να σου στείλω να διαβάσεις, πως να δω πάλι τα μάτια σου γεμάτα αγάπη Σε σκότωσαν Γιώργο μου και μαζί σκότωσαν και ένα κομμάτι της καρδιάς μου χύθηκε εκεί μαζί με το αίμα σου στο πεζοδρόμιο στο παρκάκι του σπιτιού μας Εκεί χύθηκε η καρδιά μου να αγκαλιάσει το αίμα σου να το σταματήσει αλλά κατέβηκα αργά αγόρι μου δεν πρόλαβα δεν μπόρεσα να αποτρέψω το κακό . Είμαι σίγουρη πως οποίος το έκανε έχει μετανιώσει αλλά είναι αργά για εμάς πια . Όλα συνεχίζουν αγάπη μου ενώ εσυ λείπεις. Οι περισσότεροι δεν θυμούνται ούτε τη χροιά της φωνής σου αυτής της φωνής που πλήρωσες με την ίδια σου τη ζωή. Εγώ έμεινα εκεί Γιώργο μου να κοιτάζω το αίμα σου να κυλά προς το σπίτι μας , να βλέπω το βλαστάρι μας να λυγίζει και εγώ να σιωπώ. Προσπαθώ αγάπη μου να μάθω να ζω χωρίς εσένα χωρίς την αγάπη σου αλλά δεν μπορώ είμαι λειψή χωρίς την αγάπη σου είμαι σακατεμένη χωρίς την αγκαλιά σου. Με είχες πολύ καλομαθημένη λέει ο γιος μας και μ αγαπούσες τόσο που μου έκανες όλα μου τα χατήρια και συγχωρούσες όλα μου τα λάθη .
Ίσως και να ισχύει γιατί μ άφησες όμως, γιατί τους επέστρεψες να σου κάνουν κακό γιατί ?Πιστεψες πως ένας Γιώργος μπορεί να σπάσει όλο το σύστημα όχι Γιώργο μου εσένα έσπασαν, εμένα έσπασαν το παιδί μας έσπασαν . Καταστράφηκε η ζωή σου και η δίκη μου, λαβώθηκε η ζωή του παιδιού μας. Όλα άλλαξαν έγιναν βαριά, βαριά μουντά λες και ο ήλιος έφυγε από τη ζωή μου μαζί σου . Προχώρα πιο κάτω μου λένε αλλά που να πάω αφού εκεί τελείωσε ο δρόμος μου γκρεμίστηκε. Δεν αναρωτιρμαι καν πως θα ήταν εάν δεν σε είχαν σκοτώσει το εχω αποδεχτεί αλλά δεν μπορώ να κουνήσω ένα βήμα κόλλησα στο θάνατο, στην απώλεια, την έλλειψη τη θλίψη. Σ αγαπώ Γιώργο μου κάθε μέρα και πιο πολύ και να είσαι σίγουρος ότι δε θα αφήσω να ξεχαστεί το γιατί σε σκότωσαν ποτέ όσο ζω .
Η Στάθα σου η μάλλον το νανακι σου”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.