Συνάντηση Κονδύλη με τον Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Αθηνών για το αντιπλημμυρικό στην Κανάρη




To πολύ σημαντικό θέμα του αντιπλημμυρικού έργου της οδού Κανάρη, το οποίο έχει “παγώσει” λόγω αποχώρησης του εργολάβου, συζήτησαν διεξοδικά ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης με τον Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Αθηνών, Χρήστο Θεοδωρόπουλο, ο οποίος επισκέφθηκε το Δημαρχείο Αλίμου. Όπως ανέφερε σε σχετική ανάρτηση ο Ανδρέας Κονδύλης, οι εργασίες θα ξεκινήσουν σύντομα.

Να θυμίσουμε ότι κατά τη διάρκεια των εκσκαφών, τον Μάρτιο του 2021, είχαν βρεθεί αρχαία στη συμβολή της Κανάρη με την οδό Θεμιστοκλέους.

Δείτε αναλυτικά τι ανέφερε για τη συνάντηση ο Δήμαρχος:

“Σήμερα είχαμε μια εκτεταμένη συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Νότιας Αθήνας (και συνάδελφο Δικηγόρο) Χρήστο Θεοδωρόπουλο, για όλα τα ζητήματα που ενδιαφέρουν από κοινού την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Αλίμου.



Κοινά σχέδια, μικρά και μεγάλα, που επεξεργαζόμαστε ασταμάτητα, με στόχο να γίνει καλύτερη η ζωή των πολιτών στον Άλιμο και τη Νότια Αθήνα.

Πρώτη προτεραιότητα, η συνέχιση και ολοκλήρωση του μεγάλου αντιπλημμυρικού της Κανάρη, που θα λύσει οριστικά ένα πρόβλημα δεκαετιών. Ήδη έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες για την εγκατάσταση νέου αναδόχου – κατασκευαστή, ώστε να επανεκκινήσουν το συντομότερο οι εργασίες.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.