Βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Πόρτο Ράφτη (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Φοβερό τροχαίο έγινε στις 23:30 το βράδυ της Δευτέρας (8/4) στη Λεωφόρο Πόρτο Ράφτη. Ένα μαύρο Μερσεντές Α180, στο ύψος του Lidl, λίγο πριν τη στροφή, ξέφυγε από την πορεία του, λόγω υπερβολικής ταχύτητας, έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου και στη συνέχει πάνω σε δύο κολώνες της ΔΕΗ και του ΟΤΕ τις οποίες ξήλωσε.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο που δημοσίευσε το newsit.gr, από τη στιγμή του τροχαίου:

Στο αυτοκίνητο εγκλωβίστηκαν ο οδηγός και η συνοδηγός, ηλικίας 27 και 23 ετών. Χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών για να τους απεγκλωβίσουν από τις στραπατσαρισμένες λαμαρίνες. Δυστυχώς ο οδηγός έχασε τη ζωή του ενώ η κοπέλα μεταφέρθηκε πολύ σοβαρά τραυματισμένη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο ΚΑΤ.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του 27χρονου οδηγού ο οποίος έμαθε από τους γιατρούς πως το παιδί του δεν βρίσκεται στη ζωή και λέει πως ο Νίκος είχε μόλις αγοράσει το αυτοκίνητο από το οποίο χθες βράδυ ανασύρθηκε νεκρός. «Τώρα το είχε πάρει το αμάξι, καινούριο ήταν. Δεν μου είχε πει αν είχε τρακάρει άλλη φορά ή αν έτρεχε. Εγώ στο Νοσοκομείο πήγα και μου είπαν για τον Νίκο, δεν έχω μιλήσει με την Τροχαία να μάθω πως έγινε. Ήταν το καλύτερο παιδί», αναφέρει ο πατέρας του Νίκου μαζί με τον οποίον είχαν μια εταιρεία με βυτιοφόρα στο Μαρκόπουλο. (πηγή: protothema.gr)



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.