Ριψοκίνδυνα παιχνίδια στη Λεωφόρο Ποσειδώνος (VIDEO)




Ονομάζεται car surfing και πρόκειται για ένα απίστευτα ριψοκίνδυνη πρόκληση όπου αρκετοί άνθρωποι, συνήθως νέοι, προσπαθούν να μετατρέψουν ένα κινούμενο όχημα σε μια σανίδα του σερφ και να ισορροπήσουν στην οροφή του.

Ένας νεαρός έχει… ξαπλώσει πάνω σε οροφή αυτοκινήτου, ενώ αυτό κινείται κανονικά στον δρόμο.
Το μπλε αυτοκίνητο βρίσκεται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος. Οι οδηγοί των άλλων οχημάτων κοιτάνε άναυδοι γύρω τους. Δεν πιστεύουν πως αυτό συμβαίνει στα αλήθεια.

Είναι ένα από τα ακραία challenge που νεαροί μέσα από αυτό ρισκάρουν τη ζωή τους για… χαβαλέ και views. Το αυτοκίνητο κινείται στη μεσαία λωρίδα της παραλιακής όσο στην οροφή βρίσκεται ένας άνθρωπος.

Ο νεαρός φαίνεται να έχει ανοίξει τα χέρια του και να κρατιέται από το πάνω μέρος κάθε μπροστινής πόρτας. Από πίσω, βλέπουμε να εξέχουν τα πόδια του δεξιά και αριστερά από την αεροτομή και με αυτόν τον τρόπο να στηρίζεται πάνω στο αυτοκίνητο όσο αυτό συνεχίζει την πορεία του σαν να μην συμβαίνει τίποτα.



«Ένας τρελός πήδηξε πάνω στο αυτοκίνητό μου»
Το LIVE NEWS του MEGA εντόπισε τον οδηγό του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, ο οποίος δίνει τη δική του εκδοχή. Λέει πως ο άνθρωπος που βρίσκεται πάνω στην οροφή του οχήματός του ήταν παντελώς άγνωστος και πως αιφνιδίασε και τον ίδιο.

«Βγήκε από ένα αμάξι και τον είδαμε να ανεβαίνει προς τα πάνω, εγώ ήμουν εν κινήσει φαντάσου. Εγώ άκουσα ένα «μπαμ» και μετά συνειδητοποίησα ότι υπάρχει κάποιος από πάνω. Το παιδί δεν το ξέραμε και βγήκε από ένα αμάξι τέλος πάντων και ανέβηκε στο δικό μας», δήλωσε.

Επιμένει να υποστηρίζει πως ο άνθρωπος που βλέπουμε να είναι γαντζωμένος πάνω στην οροφή του αυτοκινήτου ήταν ένας… περαστικός που πήδηξε ξαφνικά πάνω στο αυτοκίνητο.

«Βγήκε σου λέω από ένα αμάξι και πήδηξε πάνω στο δικό μας. Ένας τρελός ήταν, ένα παλικάρι, δεν μπορούσαμε να κάνουμε εκείνη την ώρα στάση».

Ο οδηγός του αυτοκινήτου λέει πως συνέχισε να οδηγεί κανονικά το όχημα για να μην τρακάρουν, μέχρι να μπορέσει να κάνει στην άκρη και να… κατέβει ο άγνωστος, όπως ισχυρίζεται, νεαρός.

«Άμα είδες πηγαίναμε και σιγά για να πάω δίπλα να παρκάρω, να τον σταματήσω, δεν το ξέραμε το παλικάρι. Μετά τον κατέβασα δίπλα και παίξαμε όλοι σφαλιάρες. Τα βρήκαμε μετά με το παλικάρι».

Και αφού ο οδηγός λέει ότι μόλις σταμάτησε το αυτοκίνητο ήρθε στα χέρια με τον άνδρα που σκαρφάλωσε στην οροφή, μετά λέει πως τελικά όλο αυτό ήταν ένα αστείο.

«Το παλικάρι σου λέω δεν το ξέραμε και ανέβηκε σε εμάς, δεν παίζετε όλο το βιντεάκι να δεις μετά που τον κατέβασα και παίξαμε και μπουνίδια. Τα βρήκαμε μετά με το παλικάρι, πλάκα έκανε».

Ανάλογα βιντεάκια είναι αρκετά διαδεδομένα στο εξωτερικό, με το car surfing, όπως ονομάζεται σαν challenge να έχει στοιχίσει ακόμα και τη ζωή του ανθρώπου για μερικά κλικς.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.