Δήμος Αγίου Δημητρίου: Από Δευτέρα 22/4 η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στην κατασκήνωση




Από την Δευτέρα 22 Απριλίου και μέχρι τις 12 Μαΐου 2024 θα είναι διαθέσιμη, μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στη καλοκαιρινή κατασκήνωση του Δήμου Αγίου Δημητρίου για το καλοκαίρι 2024.

Το φετινό πρόγραμμα της Κατασκήνωσης απευθύνεται σε παιδιά που έχουν γεννηθεί από 2018 έως 2010 και θα υλοποιηθεί σε τέσσερις περιόδους, ως εξής:

  • 1η Περίοδος : 1 ΙΟΥΛΙΟΥ – 12 ΙΟΥΛΙΟΥ
  • 2η Περίοδος: 15 ΙΟΥΛΙΟΥ- 26 ΙΟΥΛΙΟΥ
  • 3η Περίοδος: 29 ΙΟΥΛΙΟΥ- 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
  • 4η Περίοδος: 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ- 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Στέλιος Μαμαλάκης: «Η Κατασκήνωση της Χαράς προετοιμάζεται πυρετωδώς για να υποδεχθεί τα παιδιά με ασφάλεια. Μαζί με μια έμπειρη ομάδα εκπαιδευτικών σχεδιάζουμε ένα ψυχαγωγικό, παιδευτικό και συμπεριληπτικό πρόγραμμα πλούσιο σε δράσεις, που θα χαρίσει στα παιδιά αξέχαστες στιγμές χαράς, δημιουργικής αλληλεπίδρασης και ατέλειωτου παιχνιδιού στη φύση. Παράλληλα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για τη διαρκή βελτίωση, την αναβάθμιση και τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών αυτής της σημαντικής κοινωνικής παροχής προς τους δημότες μας. Πρόκειται για μια κοινωνική παροχή του δήμου μας,  η οποία παρέχεται δωρεάν παρά τη φημολογία περί του αντιθέτου, που σκόπιμα διακινήθηκε τις τελευταίες ημέρες».

Το συντονισμό του κατασκηνωτικού προγράμματος έχει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ευάγγελος Μπούρης και η Διεύθυνση Παιδείας του Δήμου Αγίου Δημητρίου. 



Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα 213 200 7731-732-712 και στο email: [email protected]

Να σημειωθεί ότι ο σχετικός σύνδεσμος για τις αιτήσεις θα ενεργοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Απριλίου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.