Γλυφάδα: Τελετή βράβευσης των ταινιών που έφτιαξαν μαθητές




Μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων δημιούργησαν τα δικά τους σενάρια και έφτιαξαν μικρές κινηματογραφικές ταινίες, στο πλαίσιο διαγωνισμού που προκήρυξε πέρσι -στις αρχές του 2023- ο Δήμος Γλυφάδας με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου.

Η ανταπόκριση ήταν πολύ μεγάλη, οι μαθητές έβαλαν τα δυνατά τους και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Την ερχόμενη Δευτέρα, 22 Απριλίου, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί στο Κινηματοθέατρο «Μ.Μερκούρη» θα βραβευτούν τέσσερις ταινίες, δύο σενάρια και ένα μουσικό θέμα.

Οι δημιουργίες των μαθητών αξιολογήθηκαν από δύο κριτικές επιτροπές (μία για το Γυμνάσιο και μία για το Λύκειο) που αποτελούνταν από ανθρώπους του χώρου της τέχνης και της εκπαίδευσης.

Στην εκδήλωση της 22ας Απριλίου θα προβληθούν οι (ολιγόλεπτες) ταινίες που θα βραβευτούν, ενώ θα δοθούν και έπαινοι σε όλους τους συμμετέχοντες στη δράση, την οποία συντόνισαν η πρώην Αντιδήμαρχος Παιδείας, νυν Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Ελένη Καράχου – Σκούταρη, η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μαρία Καράμπελα – Καραβουσάλη και οι εκπαιδευτικοί Αδαμαντία Αγιοβλασίτη και Αθηνά Γκριτζάλα.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.