Άνοιξε η “Ακτή του Ήλιου” – Τι ισχύει με την κάρτα δημότη




Με ελεύθερη είσοδο για τους δημότες Αλίμου, άνοιξε το Σάββατο 20 Απριλίου, η οργανωμένη πλαζ “Ακτή του Ήλιου”. Από τις 18:30 έως τις 20:30, τις καθημερινές, οι ξαπλώστρες θα είναι ΔΩΡΕΑΝ! Σύμφωνα με έρευνα που έκαναν οι υπεύθυνοι τις συγκεκριμένες ώρες πηγαίνουν στην παραλία ηλικιωμένοι και μικρά παιδιά, για να αποφεύγουν την υπερβολική έκθεση στον ήλιο και σε συνεννόηση με τον δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη, αποφάσισαν να προσφέρουν και τις ξαπλώστρες, χωρίς αντίτιμο.

Η έκδοση και η παραλαβή της «Κάρτας Δημότη» για τη ΔΩΡΕΑΝ είσοδο στην οργανωμένη Ακτή Αλίμου («Ακτή του Ήλιου») θα γίνεται στη Δημοτική Επιχείρηση ΑΔΗΠΑΛ ΑΕ (Αριστοτέλους 25, 3ος όροφος) τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 9 π.μ. έως 5 μ.μ.

Οι Δημότες Αλίμου που δεν έχουν βγάλει ποτέ μέχρι σήμερα Κάρτα Δημότη χρειάζεται να υποβάλουν Αίτηση* για την έκδοση Κάρτας Δημότη, καταθέτοντας μαζί και:



α) απλή φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας

β) δύο (2) πρόσφατες φωτογραφίες τύπου ταυτότητας/διαβατηρίου

Η κατάθεση της Αίτησης και των δικαιολογητικών γίνεται:

– είτε με email στη διεύθυνση: [email protected]

– είτε μέσω των ψηφιακών υπηρεσιών του Δήμου Αλίμου, μαζί με όλες τις άλλες υπηρεσίες που παρέχονται ήδη ψηφιακά στους δημότες, στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα του Δήμου: www.alimos.gov.gr – ψηφιακή εξυπηρέτηση (είσοδος με κωδικούς ΤAXISnet).

Τα παιδιά 0-5 ετών δεν χρειάζονται Κάρτα για δωρεάν είσοδο. Για τα παιδιά 5 ετών και άνω, καταθέτει την αίτηση ο γονέας.

– Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την ιστοσελίδα του Δήμου Αλίμου (www.alimos.gov.gr) ή καλέστε στα τηλέφωνα 210 9850311 και 210 9850313.

ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΔΗΜΟΤΗ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.