Άγιος Δημήτριος: Οικογενειακό πάρκο μετατράπηκε σε πεδίο μάχης




Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το βράδυ της Κυριακής (31/3), το Πάρκο Οικογένειας, στον Άγιο Δημήτριο (Αργοστολίου, Βαμβακάρη και Μακρυγιάννη). Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου, στις 21:00, ομάδες περίπου 30 νεαρών προερχόμενοι από γειτονικές περιοχές, συγκρούστηκαν μεταξύ τους και μάλιστα κατά τη διάρκεια της συμπλοκής πολίτες που επέβαιναν σε διερχόμενο όχημα, στην προσπάθεια τους να κατευνάσουν την ένταση, δέχθηκαν επίθεση.

Ο Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Στέλιος Μαμαλάκης,  αμέσως μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν έσπευσε στο σημείο, ενώ ταυτόχρονα επικοινώνησε με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί ούτε έγιναν προσαγωγές στο αστυνομικό τμήμα.

Πρόσφατα είχε γίνει σύσκεψη στο Δημαρχείο με αστυνομικούς και παράγοντες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με θέμα την εγκληματικότητα στην πόλη.

Ο Δήμαρχος με αφορμή το συγκεκριμένο συμβάν δήλωσε: “Είμαστε σε επαφή με τους κατοίκους και διαβεβαιώνουμε ότι θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση της κατάστασης. Σε συνεργασία με την Αστυνομία, θα εντείνουμε τις περιπολίες στο Πάρκο Οικογένειας και σε άλλες ευαίσθητες περιοχές του Δήμου. Η ασφάλεια των πολιτών αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή. Δε θα επιτρέψουμε φαινόμενα βίας και παραβατικότητας να υποβαθμίσουν την ποιότητα ζωής στην πόλη μας“.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.