Nέα Σμύρνη: Φιλόδοξο πρόγραμμα για τα «γερασμένα» πεζοδρόμια της πόλης




Με στόχο μέχρι το τέλος της πενταετίας να μην υπάρχει ούτε ένα φθαρμένο πεζοδρόμιο στη Νέα Σμύρνη, ξεκινά το φιλόδοξο πρόγραμμα για την αποκατάσταση – επισκευή όλων των σπασμένων και «γερασμένων» πεζοδρομίων της πόλης.

Ήδη μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2024 θα έχει ολοκληρωθεί η σχετική μελέτη από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου ενώ εντός του πρώτου εξαμήνου θα έχει δημοπρατηθεί έργου ύψους ενός εκατομμυρίου (1.000.000) ευρώ για τον σκοπό αυτό.

Η νέα Δημοτική Αρχή φιλοδοξεί στο τέλος της θητείας της να έχει επιλυθεί οριστικά το τεράστιο αυτό πρόβλημα του δημόσιου χώρου. Συνολικά το πρόγραμμα είναι ύψους πέντε εκατομμυρίων (5.000.000) ευρώ από ίδιους πόρους και χρηματοδοτούμενα προγράμματα τα οποία θα κατανεμηθούν σταδιακά ανά έτος.

.



Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Nέα Σμύρνη: Φιλόδοξο πρόγραμμα για τα «γερασμένα» πεζοδρόμια της πόλης

  • 28/01/2024 at 6:26 πμ
    Permalink

    Πριν από τρία χρόνια ο Δήμος Νέας Σμύρνης είχε δημοσιεύσει σε τοπική Εφημερίδα πως θα αντικαθιστούσαν στην Αγίας Φωτεινής έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους, όπου διέρχονται καθημερινά πολλοί συμπολίτες μας με κίνδυνο να πέσουν επειδή οι πλάκες πεζοδρομίου είναι σπασμένες η έχουν βουλιάξει. Δεν έκαναν τίποτα, αντ αυτού άλλαξαν στην Εφέσου και τους κάθετους δρόμους τις πλάκες πεζοδρομίου, καθώς και στην Αιγαίου!

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.