Aπίστευτο! Ο Δήμος Ηλιούπολης ζητάει από τους πολίτες να βάλουν πλάτη και να καθαρίσουν την πόλη




Αυτό συμβαίνει πρώτη φορά, εμείς τουλάχιστον δεν έχουμε ακούσει κάτι τέτοιο να γίνεται σε δήμο της Αττικής. Ο δήμος Ηλιούπολης, αδυνατώντας να καθαρίσει την πόλη, για κάτι που είναι υποχρεωμένος, αφού μεγάλο μέρος των χρημάτων από τα ανταποδοτικά τέλη των δημοτών, πηγαίνουν στην καθαριότητα, ζητά από τους πολίτες να βάλουν πλάτη και να βοηθήσουν ώστε να απομακρυνθούν τα κλαδιά και τα ογκώδη αντικείμενα από τις γειτονιές.

Μάλιστα τους καλεί να διαθέσουν τα οχήματά τους για τη μεταφορά τους! Αν δηλαδή συμβεί κάποιο ατύχημα, αν κάποιος πολίτης τραυματιστεί από τα επικίνδυνα κλαδιά, ποιος θα έχει την ευθύνη; To μεγαλόπνοο σχέδιο έχει και κωδική ονομασία: ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ για το Δήμο. Ο Θεός να βάλει το χέρι του… Αλήθεια οι εργαζόμενοι στο τομέα της καθαριότητας και το σωματείο τους τι λέει; Δείτε την ανακοίνωση:

“Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Στάθης Ψυρρόπουλος Θέτει σε εφαρμογή ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ για το Δήμο.

Μετά από επείγουσα συνάντηση που ζήτησε με υπηρεσιακούς παράγοντες και τους αντιδημάρχους της πόλης, ο Δήμαρχος κ. Στάθης Ψυρρόπουλος έθεσε σε εφαρμογή ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ από σήμερα Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024, 8 ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, προκειμένου να απομακρυνθούν τα κλαδιά και τα ογκώδη αντικείμενα από τις γειτονιές.



Ο Δήμαρχος κ. Ψυρρόπουλος κάνει έκκληση σε όλους τους αρμοδίους, δημότες και εθελοντές να συστρατευθούν, ενώνοντας τις δυνάμεις τους, για να απομακρυνθούν τα κλαδιά και τα ογκώδη αντικείμενα, προς αποφυγήν ατυχημάτων και τραυματισμών.

Όσοι συμπολίτες μπορούν να βοηθήσουν εθελοντικά με τη διάθεση οχημάτων γι’ αυτό τον σκοπό, ειδικών στολών και εξοπλισμών ασφαλείας, ή ως εθελοντές-βοηθοί για την περισυλλογή των αντικειμένων και την ομαλή φόρτωση στα φορτηγά, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν απευθείας με το γραφείο δημάρχου στα τηλέφωνα 210 99 70 077 ή 210 99 70078.”

Δείτε τα σχόλια των δημοτών για την πρωτόγνωρη ενέργεια του νέου δημάρχου:

Luke Palouki “Πριν βγάζετε ανακοινώσεις καλό θα ήταν να συμβουλεύεστε και την νομική υπηρεσία και όχι μόνο τους επικοινωνιολόγους. Δεν είναι μια απλή δεντροφύτευση. Αν συμβεί ένα ατύχημα με έναν εθελοντή ποιος θα φέρει μετά την ευθύνη; Το ζητούμενο είναι ότι ο δήμος δυστυχώς είναι γυμνός από το απαραίτητο προσωπικό.”

Maria Sorolop “Γιατι δεν προσλαμβανετε κοσμο να δουλεψει κανονικα ως προς αυτο το κομματι. Θα εχει δουλεια καθε μερα”

Marina “Μηπως έχουν χακάρει τη σελίδα γιατί λογικό δεν μου φαίνεται αυτό που διαβάζω. Μόνοι μας τα μαζεύαμε και με τον παλιό Δήμαρχο. Αλλαγή ζητήσαμε. Τέτοιον είχαμε και πριν”

Mavira Tsahagea “Το να βοηθήσουμε για μια καλύτερη γειτονιά είναι υπόθεση όλων μας. Όποιος μπορεί ας συμβάλλει. Ούτε κανείς σκοπεύει να μας φορτώσει, ούτε μας υποχρεώνει για κάτι. Το να αλλάξουμε νοοτροπίες γενικότερα νομίζω είναι απαραίτητο…”

Άλκης Πετρόπουλος “Και εντάξει να βοηθήσω εθελοντικά…αν λέω αν εγώ κατά την εθελοντική μου συμβολή χτυπήσω ή πάθει βλάβη το όχημα που θα δώσω εθελοντικά ποιος είναι υπεύθυνος. Αυτά τα πράγματα ούτε στα παραμύθια δεν γίνονται Δήμαρχε….δεν καλύπτεται θεωρώ ούτε νομικά.”

George Vlaxos “Δεν καταλαβαίνω, δημοτικά τέλη δεν πληρώνουμε. Γιατί τους ψηφίσαμε για να μας στρώσουν στην δουλειά? Ας ξαναγυρίσει ο προηγούμενος που δεν έκανε τίποτα αλλά τουλάχιστον δεν μας έβαζε να βγάζουμε εμείς το φίδι από την τρύπα”

Antones Pattakos “Φοβερό σχέδιο! Ποιος στρατηγός το σκέφτηκε; Μάλλον αρχίσατε το δούλεμα από την πρώτη εβδομάδα διοίκηση σας. Πώς λέγαν στο χωριό; “Δεν το κοβα καλύτερα, το χέρι, πριν ψηφίσω;”😂😂😂

Ilias Karatairis “Ξεκινήστε από τις παιδικές χαρές γιατι Κάποιο μεγάλο μυαλό πήγε και έβαλε μικρούς κάδους και έτσι όλα τα σκουπίδια βγαίνουν έξω από τους κάδους και είναι παντού απλωμένα μέσα στο χώρο”

Tina Manou “Ωραίο σχέδιο. Θα τα μαζεύουμε μόνοι μας.”

Κωνσταντίνα Λυμπέρη “Δηλαδή ο δήμος δεν έχει την δυνατότητα μόνος του; Διαλυμένες είναι οι υπηρεσίες;”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.