Πένθος στην οικογένεια του Πανιωνίου για τον θάνατο του Λάκη Τσικίμη




Τη θλίψη του για την απώλεια του Λάκη Τσικίμη εξέφρασε η ΚΑΕ Πανιώνιος.Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του Ιστορικού έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών.

Ο Λάκης Τσικίμης ήταν μέλος της ομάδας του Πανιώνιου από τις αρχές της δεκαετίας του 1970. Αγωνίστηκε με συμπαίκτες όπως ο Μίλτος Λαζαρίδης, ο Μάκης Δενδρινός, ο Κώστας Μίσσας, ο Σταμάτης Φωτεινός, ο Νίκος Παύλου κ.ά.

Συμμετείχε στον τελικό Κυπέλλου του 1977 (Ολυμπιακός-Πανιώνιος 103-88) και παρέμεινε στην ομάδα έως το 1981.
Αγωνίστηκε επίσης στον Ιωνικό Νίκαιας (Α’ Εθνική και Κύπελλο Κόρατς), τον Πορφύρα, τον Πρωτέα, τον Σπόρτινγκ Πατρών. Συνέχισε να παίζει μπάσκετ μέχρι την ηλικία των 44 ετών, αγωνιζόμενος με τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης!

Ο Λάκης – Χριστόδουλος- Τσικίμης γεννήθηκε στις 17 Οκτωβρίου του 1954.



Η σχετική ανακοίνωση του Πανιωνίου:

“Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του Λάκη Τσικίμη. Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του εκλιπόντος”.

H ανάρτηση του δημάρχου Νέας Σμύρνης, Γιώργου Κουτελάκη:

Ο Λάκης Τσικίμης “έφυγε” χθές απο κοντά μας…πολύ νωρίς. Ο Σέντερ, το 5ντάρι της θρυλικής ομάδας Μπάσκετ του Πανιωνίου της δεκαετίας του ’70…του Δενδρινού, του Μίσσα, του Λαζαρίδη, του Παπαδάκη, του Φόντακα…των κόουτς Φαίδωνα Ματθαίου και Κώστα Αναστασάτου…της ανόδου στην Α’ Εθνική…του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο Καλλιμάρμαρο με τον Ολυμπιακό…δεν είναι πια μαζί μας.
Ο Λάκης Τσικίμης, το στέλεχος των Υπηρεσιών του Δήμου Ν.Σμύρνης …Ο αυστηρός αλλά και καλοσύνάτος φίλος και συνεργάτης, πριν πάρει την σύνταξη του… μας “άφησε”.
Την Πέμπτη η κηδεία του στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ν. Σμύρνης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.